{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Zion National Park

Zion National Park bezoeken met KILROY
Zion National Park bezoeken met KILROY

Zion National Park bezoeken

Het grootste nationale park van Utah is Zion. Begeef je tussen unieke planten en dieren in het rood en roze gekleurde landschap en leer onderweg alles over de pioneers die hier vroeger woonden. Zion heeft prachtige smalle kliffen en ravijnen! Hike bijvoorbeeld naar The Narrow! Steile kliffen, smalle ravijnen en onvoorspelbaar weer zijn allemaal factoren voor een echte uitdaging!

Vragen over een reis naar Zion NP?

Als je Zion National Park gaat verkennen, zorg dan dat je je goed voorbereid door even online te kijken naar updates en het weerbericht te bekijken. De ravijnen in Zion National Park waar je door kunt lopen, kunnen soms overstromen. Zion National Park biedt huis aan 69 soorten zoogdieren, 29 soorten reptielen, 208 vogelsoorten, 6 soorten amfibieën en 9 vissoorten. Wist je dat je hier muilherten, valken, woestijnschildpadden en Zionslangen te vinden zijn?

Verken Zion National Park

Het Zion National Park is bijna 600 vierkante kilometer en de Zion Canyon is het populairste gedeelte van het park. Zion Canyon is een ravijn waar de Virgin rivier door loopt. De route begint bij de Grand Canyon Visitor Centre en eindigt bij de Temple of Sinawava. Langs deze route vind je prachtige gelegenheden te hiken, fietsen, de kliffen te paard te verkennen, de historie te bekijken in het Zion Human History Museum en te kamperen. Ook mag je onder bepaalde voorwaarden kajakken en klimmen. Voor veel activiteiten heb je een vergunning nodig, vraag je vergunning voor Zion hier aan.

The Narrows

De Virgin rivier heeft een prachtige kloof in de Zion Canyon gemaakt. Dit prachtige natuurverschijnsel zorgt voor landschappen met overhangende muren, grotten, thermale baden en overhangende groene begroeiïng. Als je The Narrows bezoekt, betekent dat je door de rivier moet lopen en soms zelfs zwemmen. Deze hike kun je in 8 tot 16 uur doen of in 2 dagen. Wij raden sterk aan dit onder begeleiding van een lokale gids te doen of met een georganiseerde rondreis.

Beste reistijd Zion National Park

De meest aangename tijd Zion National Park te bezoeken is in de lente of de herfst. In de lente begint het weer aangenaam te worden, er kan nog wat sneeuw liggen. In september en oktober is het nog warm, zie je prachtige herfstkleuren In de zomer lopen temperaturen op en in de winter is het te koud.

Activiteiten in Zion National Park

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?