{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


10 unieke reisbestemmingen waar weinig toeristen komen

Alaska als unieke reisbestemming

Op zoek naar het onbekende?

De kans is groot dat je volop op zoek bent naar je volgende reisbestemming. Je zoekt waarschijnlijk een bestemming waar je niet opeengepakt loopt, ergens waar je makkelijke drukte kan vermijden. Tegelijk wil je ook je vrienden wat jaloers maken en zoek je een plek waar zij nooit eerder gingen. Uiteraard moet het ook een prachtige plaats zijn waar je zaken kan beleven die hier onmogelijk zijn. Je mag gerust stoppen met zoeken. In dit lijstje plaatsen we 10 bestemmingen die nog onbekend zijn bij het grote publiek, maar waar je werkelijk prachtige reizen kan maken. Gebruik dit lijstje dus om verder weg te dromen, wat research te plegen of om je volgende reis te plannen. Vergeet niet dat je kan gebruik maken van extreem flexibele boekingsvoorwaarden als je je reis boekt bij KILROY! 

tasmania-landscape-cover
Ontdek al onze bestemmingen!
Op zoek naar je droomreis op een afgelegen plek? Ontdek hier waar wij je naartoe kunnen brengen. Boek een reis voor 1 september 2020 en geniet van onze flexibele boeking 'Boek met Zekerheid'.
Bestemmingen

1. Alaska, USA

Res till Alaska

​Zij die de film 'Into the Wild' zagen zullen misschien twee keer nadenken vooraleer ze naar Alaska reizen aangezien het toch wel een vrij ruig gebied is. Daarnaast is Alaska vooral een ongerept natuur paradijs in wat je nog echt de wildernis kan noemen. Alaska is de grootste staat van de USA, maar heeft slechts 670,000 inwoners. In Alaska vind je ook de hoogste berg in de USA, Mount McKinley, gigantische veel wandelpaden, grizzly beren en rivieren vol vis! Neem de trein via de Alaska Railroad en geniet onderweg van de adembenemende uitzichten. 

 

2. Vanuatu

Vanuatu is een van de minst bezochte bestemmingen in Oceanië en da's eigenlijk wel een schande. Vanuatu is een adembenemend Pacifisch Eiland waar je zowel ruwe vulkanen als prachtig witte stranden kan terugvinden! Het duurt even voor je op Vanuatu geraakt, wat betekent dat je er heel weinig andere toeristen ontmoet. Met andere woorden; de perfect bestemming voor social distancing!

 

3. Ulaanbataar, Mongolië

en klassisk hytta i öppet landskap i mongoliet

Mongolië blijft voor velen een vreemd en mysterieus land. Dat neemt niet weg dat er gigantisch veel te beleven valt. Je kan er een uniek, maar vrij ruig landschap ontdekken met even unieke mensen. Ontdek hun unieke levenswijze op de steppevlaktes en slaap in een traditionele yurt. Hier kom je gegarandeerd niemand tegen. Toch nood aan wat beschaving? In de hoofdstad Ulaanbaatar leven zo'n 1,3 miljoen mensen. Hier kan je de traditionele keuken proberen en ook dino skeletten uit de Gobi woestijn bewonderen. 

 

4. El Salvador

El Salvador is het kleinste land in Centraal Amerika, maar ver van het saaiste. De meeste mensen die door Centraal Amerika reizen kiezen voor de traditionele bezoekjes aan Costa Rica, Nicaragua of Panama. Er zijn echter heel wat redenen waarom El Salvador toch hoog op je lijstje mag staan. Je kan er heel wat avonturen beleven in de tropische jungle en er zijn ook prachtige stranden met zalige golven voor zij die verlaten surfplekjes zoeken.  

 

5. Titicacameer, Peru & Bolivia

Upplev Titicaca sjön i Peru

Het Titicacameer is de perfecte plaats voor zij die willen relaxen en genieten in de meeste pure vorm. Het Titicacameer is bezaaid met kleine eilandjes die bewoond zijn. Wil je je even helemaal afsluiten van de bewoonde wereld? Neem de boot naar zo'n eiland en blijf er enkele dagen. De locals zullen je met open armen ontvangen en ze leven er zonder veel technologie dus je kan er zelfs even een detox kuur volgen. 

Het meer is een van de grootste in Zuid-Amerika en er bevinden zich tal van Inca ruïnes rondom het meer. Je kan alvast uitkijken naar een heerlijk stukje vis op een terras met uitzicht over het meer. 

 

 6. Madagascar

Upplev Madagascar

Niet heel ver van de Afrikaanse kust vind je één van de mooiste natuurparadijzen ter wereld: Madagaskar. Je vindt er de traditionele prachtige stranden, unieke fauna en flora en twee verschillende types regenwoud; een tropisch en droog regenwoud. Wat niet veel mensen weten is dat je op Madagaskar prachtige safaritochten kan doen. Er zijn ook heel wat wandelroutes die je langs adembenemende watervallen brengen.  

 

7. Tasmanië, Australië

Upplev Tasmanien

Australië is zo gigantische en heeft zoveel te bieden dat men Tasmanië meestal compleet links laat liggen. Toch is een bezoek aan het meest zuidelijke punt van Australië de moeite waard. Tasmanië ontvangt dan misschien niet heel veel toeristen, de voorzieningen zijn er in ieder geval wel. Je hebt er hippe bars, restaurants en zelfs enkele festivals. Wat misschien nog interessanter is, zijn de vele wandelroutes die je doorheen het hele eiland voeren. Het charmante stadje Hobart is de grootste op het eiland en staat bekend vanwege zijn uiterst vriendelijke inwoners.

 

8. Paaseiland, Chili

Upplev påskön


Wil je even helemaal afgelegen reizen? Ga dan naar Paaseiland. Het Chileense eiland ligt zo'n 2200 km van het dichtstbijzijnde bewoonde eiland en 3700 km van het vaste land. Het is dus niet meteen de makkelijkste reis die je kan maken, maar eens je er bent, wil je er niet meteen weg. Paaseiland staat natuurlijk gekend vanwege de iconische stenen beelden, de Moai. Daarbovenop heb je nog prachtige stranden, helderblauw water en prachtige duik en surf plekjes. 

 

9. Paje, Zanzibar, Tanzania

Upptäck Zanzibar

Op zoek naar het paradijs op aarde? Het kleine vissersdorpje Paje op Zanzibar komt er gevaarlijk dichtbij. Het dorpje is bekend vanwege de vele mogelijkheden om te kite surfen, maar ook duikers komen er zeker aan hun trekken. De vriendelijke locals verwelkomen je ook nog eens met open armen op hun witte stranden en blauw water. Geniet van een kokosnoot op het strand en zie de zon zakken in de zee. Wat wil je nog meer? 

 

10. Ushuaia, Argentinië

 Upptäck Ushuaia


Één ticket heen en terug naar het einde van de wereld aub! Ushuaia ligt in het zuiden van Argentinië en is meteen de zuidelijkste stad ter wereld. Ushuaia wordt omringd door besneeuwde bergen, rivieren en meren die bewoond worden door vogels, zeehonden en pinguïns. Je kan hier ook heerlijk gaan skiën trouwens. Ushuaia is ook het startpunt voor een reis naar Antarctica voor als het je daar ook nog te druk is! 

 

Meer info? 

Schrijf ons een bericht met al je vragen

alt

Stel je eigen reis samen!

Wil jij je eigen reis samenstellen? Zo doe je dat:

  1. Jij vertelt ons waar je heen wilt en wat je graag wilt doen en zien
  2. Wij gaan op zoek naar de leukste opties en beste prijzen
  3. Samen stellen we de reis van je dromen samen!

We controleren je reisschema, helpen je om dit binnen jouw opgegeven budget te realiseren én delen onze reistips met je. Helemaal gratis en helemaal vrijblijvend.

Begin hier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?