{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


4 betaalbare en niet te missen activiteiten in Vietnam!

rondreis in Vietnam Hanoi | KILROY

Staat een reis naar Vietnam bovenaan je bucketlist?

Vietnam is een enorm populaire bestemming voor backpackers en we verstaan uiteraard waarom. Fantastische natuur, enorm vriendelijke en gastvrije locals en vergeet dat heerlijke eten natuurlijk ook niet! Bovendien zijn er nog heel wat plekken in Vietnam waar nauwelijks een toerist gekomen is. Dit alles zorgde de laatste jaren voor een enorme stijging in het aantal toeristen dat voor een avontuur in Vietnam koos. In 2020 zal het er vrij kalm geweest zijn, maar het land maakt zich volop klaar om de deuren in 2021 weer wagenwijd open te gooien. Wij gingen voor corona eens een kijkje nemen en verzamelden alvast 4 ervaringen die zeker betaalbaar en dus niet te missen zijn!

1. De klassieker - Zeilen in Halong Bay

4 ting i Vietnam som alle har råd til (og bør opleve!)

Een bezoek aan Vietnam is niet compleet zonder een wandeling langs Halong Bay in het noorden van Vietnam. De plek staat op de lijst van de 7 natuurlijke wereldwonderen en een boottocht tussen de meer dan 2000 rotsachtige eilanden is ronduit adembenemend! Je kan ook kiezen om de nacht door te brengen in deze idyllische baai. Slaapplek met zicht op de prachtige rotseilanden en als wekker de dieren de daar hun thuis hebben.  

Onze aanrader: 3 dagen zeilen in Halong Bay - vanaf: 293 EUR
Startpunt: Hanoi

2. De fysieke - Hiken in Sapa

4 ting i Vietnam som alle har råd til (og bør opleve!)

Ben jij het type dat graag actief bezig is, en dan nog liefst in prachtige natuur? Dan moet je zeker en vast een trektocht maken in het noorden van Vietnam. De Sapa-regio is enorm populair bij backpackers. Je kan hier verschillende dorpen terugvinden met elk hun eigen typische cultuur. Een must voor zij die het authentieke Vietnam willen ontdekken. 

Onze aanrader: 5 dagen rondtrekken in Sapa - vanaf 355 EUR
Startpunt: Hanoi

3. De lokale - Urban feeling in Ho Chi Minh City

4 ting i Vietnam som alle har råd til (og bør opleve!)

Vietnam is een land met heel wat facetten. Als je het noorden van het land hebt ontdekt is een bezoek aan het zuiden ook een echte must. In Ho Chi Minh City kan je een makkelijk rondreizen achteraan één van de duizenden scooters die er rondrijden. Hier ontdek je het Vietnamese stadsleven en kan je eindelijk kennismaken met het wereldberoemde Vietnamese streetfood. 

Onze aanrader: Beste van Ho Chi Minh in 4 dagen - vanaf 180 EUR
Startpunt: Ho Chi Minh City

4. De alternatieve - Met de scooter door het land

Een Vietnamees scooteravontuur is voor diegene die op een authentieke manier door de bekende en onbekende delen van Vietnam wil reizen. Samen met een lokale bestuurder rij je door kleine dorpjes en prachtige nationale parken. Je krijgt een kijkje naar het echte Vietnamese leven, buiten de grote steden. Een echte aanrader voor wie de authentieke Vietnamese cultuur wil leren kennen.

Onze aanrader: In 4 dagen van Da Lat naar Mui Ne met Easy Rider - Vanaf 386 EUR 
Startpunt: Da Lat

Als je hiervoor niet echt warm liep van Vietnam, zou je het nu behoorlijk heet moeten krijgen. Nog even volhouden en in 2021 kruipen we weer op de scooter om de achterbuurten in Ho Chi Minh te ontdekken. Nu al boeken? Goed idee! Dankzij Boek met Zekerheid boek je in 2020 je droomreis voor 2021.

4 ting i Vietnam som alle har råd til (og bør opleve!)
alt

Stel je eigen reis samen!

Wil jij je eigen reis samenstellen? Zo doe je dat:

  1. Jij vertelt ons waar je heen wilt en wat je graag wilt doen en zien
  2. Wij gaan op zoek naar de leukste opties en beste prijzen
  3. Samen stellen we de reis van je dromen samen!

We controleren je reisschema, helpen je om dit binnen jouw opgegeven budget te realiseren én delen onze reistips met je. Helemaal gratis en helemaal vrijblijvend.

Begin hier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?