{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


5 redenen om Cambodja te bezoeken

5 redenen om Cambodja te bezoeken
Novicell

Staat Cambodja op jouw bucketlist?

Wanneer je naar Zuidoost-Azië reist, heb je veel mogelijkheden. Misschien wel te veel. Zoveel verschillende culturen en geen twee plaatsen zijn hetzelfde. Ongeacht wat je ook doet, beloof ons dat je Cambodja zeker niet overslaat tijdens je rondreis door Azië.

Je kent het zeker en vast wel. Je hebt maar een beperkt aantal weken de tijd om rond te reizen en nu moet je beslissen welke plekken je zeker wilt bezoeken. De bestemming is Zuidoost-Azië en de mogelijkheden zijn enorm. Hieronder zetten wij vijf redenen op een rijtje waarom Cambodja zeker een van je bestemmingen moet zijn.

1. Angkor Wat

Angkor Wat in Cambodja | KILROY

Wanneer je andere reizigers hoort spreken over Cambodja, komt Angkor Wat sowieso vroeg of laat aan bod en maar logisch ook.  Angkor Wat is het grootste religieuze monument ter wereld. Plan je bezoek aan Angkor Wat vroeg in de ochtend en zorg er voor dat je de zonsopgang achter de hoofdtempel zeker niet mist. Tip: boek een tocht in een luchtballon en bekijk de omgeving van bovenaf.

2. Stranden & eilanden

Stranden in Cambodja | KILROY

Reis je naar het zuiden in Cambodja, dan kom je een heleboel prachtige witte zandstranden tegen. Zeker in de omgeving van Sihanoukville vind je verschillende stranden die zeker een bezoekje waard zijn. Daarnaast beschikt Cambodja ook over een heleboel fantastische eilanden die nog niet overspoeld zijn door toeristen. Reis bijv. naar Koh Thmei, Koh Tonsáy, Koh Ta Kiev en het meer gekende Koh Rong. 

3. De altijd glimlachende bevolking

5 redenen om Cambodja te bezoeken | KILROY

Thailand staat gekend als het "Land van de glimlach", maar dit had evengoed Cambodja kunnen zijn. Ook al heeft het land, historisch gezien, niet al te veel gehad om zo gelukkig over te zijn, ga je hier zo goed als niemand tegenkomen die geen glimlach in jouw richting stuurt. Het is moeilijk om je hier niet door te laten beïnvloeden, maar wij zijn er zeker van dat je als een gelukkiger mens terugkomt van je bezoek aan Cambodja.

4. Prijsniveau

5 redenen om naar Cambodja te reizen | KILROY

Alles is goedkoop. En als we zeggen alles, dan menen we ook alles. In Cambodja kan je werkelijk heel ver komen op een beperkt budget. Dit is werkelijk een land waar je enorm veel voor je geld krijgt, ongeacht of het nu over je verblijf, eten, lokaal transport of activiteiten hebt. 

5. De geschiedenis van Cambodja

5 redenen om Cambodja te bezoeken | KILROY

Als je graag meer te weten komt over de geschiedenis en cultuur van een land dat je bezoekt, dan mag Cambodja zeker niet van je lijstje ontbreken. Je zal zien dat de geschiedenis van dit land een duistere maar interessante kant heeft. 

Tijdens je rondreis in Cambodja zal je ongetwijfeld op de een of andere manier in aanraking komen met de rijke maar vaak duistere geschiedenis van dit land. Cambodja is een van de landen in Zuidoost-Azië dat enorm veel heeft meegemaakt op korte tijd. 

alt

Stel je eigen reis samen!

Wil jij je eigen reis samenstellen? Zo doe je dat:

  1. Jij vertelt ons waar je heen wilt en wat je graag wilt doen en zien
  2. Wij gaan op zoek naar de leukste opties en beste prijzen
  3. Samen stellen we de reis van je dromen samen!

We controleren je reisschema, helpen je om dit binnen jouw opgegeven budget te realiseren én delen onze reistips met je. Helemaal gratis en helemaal vrijblijvend.

Begin hier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?