{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


6 bestemmingen voor in januari en februari

Luchtfoto van het strand op de Filipijnen | Reizen met KILROY

6 bestemmingen voor in januari en februari

Winter is coming! Het wordt koud, de regen valt met bakken uit de lucht en de tijd van de warme soep komt eraan. Tijd om in je pyjama op voor de tv te liggen? Of plan jij nog een reis naar warmere oorden?

Wil je nog weg deze winter, maar heb je geen idee waarheen? Hier vind je onze tips voor de beste bestemmingen in januari en februari.

1. Filipijnen

Met meer dan 7000 eilanden is er meer dan genoeg te doen in de Filipijnen. De populairste gebieden zijn Palawan, Cebu en Boracay. Maar ook eilanden als Panglao, Siargao en Dumaguete zijn aanraders. Hou je van duiken, beach life, surfen en eilandhoppen? Dan is dit je ideale bestemming voor in het nieuwe jaar! We hebben alvast een tropische reis voor je samengesteld, die je kan aanpassen naar jouw wensen.

Groen meer op de Filipijnen | Reizen met KILROY

2. India

Kun je een beetje tegen chaos en drukte? Dan is India een bestemming voor jou. Het is zo groot dat je er best voor kiest om door het noorden of het zuiden te reizen. Maar als je genoeg tijd hebt, raden we je natuurlijk aan om het volledige land te bezoeken. Gemiddeld is het in de eerste twee maanden van het jaar zo’n 30 graden en is er weinig regenval. Dat noemen ze winter in India. Klinkt niet slecht, toch?

Paleis in Delhi, India | Reizen met KILROY

3. Nieuw-Zeeland

Tijdens onze winter is het zomer in Nieuw-Zeeland. Het duurt even voor je er geraakt, maar de lange reis is het zeker en vast waard. Er heerst een geweldig relaxte sfeer en de natuur is prachtig. De populairste manier om in Nieuw-Zeeland rond te reizen is per bus of met je eigen campervan. We raden je aan om minstens 3 weken rond te reizen, en bij voorkeur meer. Er valt namelijk heel wat te doen en te zien!

Mount Ruapehu in Nieuw-Zeeland | Reizen met KILROY

4. Brazilië & Argentinië

De eerste maanden van het jaar zijn meestal druk in Brazilië. Maar daar moet je je niet door laten tegenhouden. Bekijk het positief, misschien leer je wel andere backpackers kennen en zetten jullie samen jullie avontuur verder! Start je reis in Rio De Janeiro en ga richting Buenos Aires in Argentinië. Onderweg stop je bij de grootste watervallen van Zuid-Amerika, de Iguazu watervallen. Reken er twee tot drie weken voor uit en je hebt een memorabele reis!

Ipanema in Rio de Janeiro, Brazilië | Reizen met KILROY

5. Midden-Amerika

Eigenlijk is het in heel Midden-Amerika, van Panama tot Mexico, ideaal weer voor een onvergetelijk avontuur. Heb je veel tijd, reis dan van Mexico - door Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica - naar Panama en eindig je trip op de San Blas eilanden. Fully recharged weer terug naar huis!

Kajakken in Costa Rica | Reizen met KILROY

6. Kenia & Tanzania

Iets heel anders. Heb je altijd al een safari willen doen? Dan zijn januari en februari zeer goede maanden om door Tanzania en Kenia te reizen. In beide landen is het dan droogseizoen en dit betekent dat er minder begroeiing is. Hierdoor zie je de dieren veel beter dan wanneer alles in volle bloei staat. Ook verzamelen heel veel dieren zich bij de plekken waar ze water kunnen drinken en maken de gnoes, buffels en zebra’s zich klaar voor de grote trek van Tanzania richting de Masai Mara in Kenia. Wil je jouw reis door Kenia en Tanzania combineren met vrijwilligerswerk op Zanzibar? Dan hebben wij voor jou de ideale reisroute samengesteld.

Luipaard in boom in Tanzania | Reizen met KILROY

Vind de beste reistijd voor jouw bestemming

Heb je na het lezen van deze tips nog steeds geen flauw idee waar je heen wilt? Bekijk dan alle overige bestemmingen. Hier vind je de beste reistijden per bestemming en wat je er kan doen. Kom je er niet uit? Wat jouw reisplannen ook zijn, wij kunnen je er bij helpen. Van vliegtickets tot rondreizen, van duiken tot surfen.

Maak een afspraak voor jouw droomavontuur

alt

Stel je eigen reis samen!

Wil jij je eigen reis samenstellen? Zo doe je dat:

  1. Jij vertelt ons waar je heen wilt en wat je graag wilt doen en zien
  2. Wij gaan op zoek naar de leukste opties en beste prijzen
  3. Samen stellen we de reis van je dromen samen!

We controleren je reisschema, helpen je om dit binnen jouw opgegeven budget te realiseren én delen onze reistips met je. Helemaal gratis en helemaal vrijblijvend.

Begin hier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?