Boek een vliegticket

Type

Volwassenen (12+ jaar)

Volwassenen

+
{{ adultsValue }}
-

Kinderen 0-11 jaar (stoel)

+
{{ childrenValue }}
-

Baby's < 2 jaar (schoot)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dit veld moet ingevuld worden

9 Alleen op deze data Economy

Type

Volwassenen (12+ jaar)

Volwassenen

+
{{ adultsValue }}
-

Kinderen 0-11 jaar (stoel)

+
{{ childrenValue }}
-

Baby's < 2 jaar (schoot)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Zoek vluchten

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Zoek vluchten

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Zoek vluchten
{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Help
Zoek naar bestemmingen, activiteiten, rondreizen, reisinspiratie, etc.

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Niet gevonden naar wat je op zoek was?

Neem contact op met ons, wij helpen je graag verder op weg.

Zou jij een van deze jobs in Australië of Nieuw-Zeeland durven doen?

Working Holiday in Australië of Nieuw-Zeeland

5 jobs in Australië en Nieuw-Zeeland waarvoor je ballen aan je lijf moet hebben!

Denk je er ook aan om voor een jaartje naar Australië of Nieuw-Zeeland te trekken voor een Working Holiday? Ieder jaar trekken duizenden jongeren van over de hele wereld naar deze twee landen om er rond te reizen. Sommige van deze reizigers kiezen ervoor om voor een langere periode te gaan en onderweg ook wat geld te verdienen om zo hun reis te bekostigen met een zogenaamd 'Working Holiday visum'.

Het zijn niet enkel de bangelijke surfplekken, relaxte sfeer en heerlijk klimaat waarvoor jongeren naar Australië en Nieuw-Zeeland trekken. Er zijn ook genoeg jobs en de arbeidsmarkt is goed voor iedereen die bereidt is wat moeite te doen.  

Werken in Australië en Nieuw-Zeeland is meer dan enkel appels plukken op een boerderij en koffietjes serveren in een lokaal café (niets mis met natuurlijk!). Als je even wat verder rondkijkt en open staat voor nieuwe ervaringen, zal je zien dat er ook andere en misschien iets wat specialere jobs tussen zitten. Hieronder hebben we sommige van de bizarre jobs omgesomt die jij Down Under kan gaan doen!

Werken en reizen in Australië en NZ?
Met onze Working Holiday startpakketten ben je er zeker van dat je je avontuur op een goede manier start. Je wordt opgehaald van de luchthaven, verblijft een in van de coolste hotels en krijgt hulp bij het aanvragen van je belastingnummer, het openen van een bankrekening en je zoektocht naar een job.
Meer info

Cows on fieldMenselijke zwangerschapstester voor koeien

Jep, je hebt het goed gelezen. Dit is een echte job. Het is misschien niet de officiële jobtitel die je krijgt maar als je als hulp op een van de vele veeboerderijen verspreidt over het land werkt, kan dit een van jouw taken zijn. Dit was een echte job dat een van onze eigen reisadviseurs gedaan heeft tijdens zijn Working Holiday in Australië. Hieronder vertelt Anders je over zijn eigen ervaring als hulp op een familieboerderij buiten Sydney.

- “Mijn taak op de boerderij bestond voornamelijk uit het controleren of een koe zwanger was. Gewapend met een lange handschoen en glijmiddel, stak ik mijn arm in het rectum van de koe die getest moest worden en voelde ik of er een foetus aanwezig was. De techniek is een beetje verouderd maar heel accuraat. Ik denk dat de meeste boerderijen nu scanners gebruiken, maar de eigenaar van de boerderij verkoos om het te doen op 'de goede oude manier'. Het was zeker wennen, maar een ervaring die ik ongetwijfeld nooit meer vergeet!”

snake in sandSlangenmelker

Geen paniek, dit is geen job die je zal (mogen) uitvoeren zonder eerst een uitgebreide training te krijgen. Aangezien je in Australië 21 van de 25 meest giftige slangen ter wereld kan vinden, is er iemand die het tegengif voor de beten van deze enge en venijnige slangen moet maken. En zoals je misschien weet, is het tegengif voor een beet van een giftige slang gemaakt van het gif zelf. Waarschijnlijk hoef je de slangen niet helemaal zelf te vangen en kan je werken als de stagiair of assistent van een professionele slangenmelker. Het is toch een job die we je misschien niet echt aanraden ...

Pearl diverParelduiker

Dit is er eentje voor alle duikliefhebbers. Commercieel op parels duiken in Australië kan je financieel wel wat opbrengen. Een goede parelduiker kan tot ongeveer $1,300 AUD per dag verdienen! Maar we moeten er wel bijzeggen dat dit een zware job is en je moet over goede duikvaardigheden beschikken. Als je niet graag duikt, kan je ook op het dek van de boot van de parelduikers werken. Dat is natuurlijk enkel voor degenen die niet zeeziek worden.

Great white sharkHaaien tagger

Ben jij ook helemaal gefascineerd door haaien en zie je het wel zitten om er wat met rond te hangen? Niet iedereen van ons is een grote fan van deze dieren, dus dan heb jij geluk. Er zijn verschillende mariene biologen die zich focussen op en werken met het behoud van het mariene leven en haaien rond de Australische kusten. Een van de dingen dat deze biologen tijdens hun werk doen is het taggen van grote witte haaien zodat ze hun bewegingen en locaties kunnen volgen. Zorg dat je een job op een van deze boten te pakken krijgt en vang twee vliegen in een klap. Je hebt een te gekke job en helpt bij het onderzoek en behoud van haaien.

tandem skydiveSkydive instructeur

Beschik jij over de E-licentie om te skydiven en tamdem jumps uit te voeren? Dan is dit je kans om te werken als een skydive instructeur! Moest je hier nog niet over beschikken, dan zijn er genoeg sky diving drop zones en academies in Australië en Nieuw-Zeeland waar je deze zogenaamde E-licentie kan behalen en je als skydive instructeur aan de slag kunt. Om deze E-licentie te verkrijgen, moet je minimum 500 sprongen gedaan hebben. Als je op een Working Holiday visum reist, raden we je aan om het meeste van de training en de sprongen vooraf thuis te doen.

Wil jij reizen en werken in Australië of Nieuw-Zeeland? 

Rondreizen en werken in Australië of Nieuw-Zeeland hoeft natuurlijk niet zo extreem te zijn als de jobs hierboven. Het is eigenlijk vrij gemakkelijk om een goede job te vinden, tenminste als het een meer 'normale' job mag zijn.

Als je graag op Working Holiday naar Australië of Nieuw-Zeeland wilt, helpen we je graag op weg. We vinden een Working Holiday startpakket voor je waarmee de start van je avontuur alvast goed geregeld is. Je wordt opgehaald van de luchthaven, verblijft een in van de coolste hotels en krijgt hulp bij het aanvragen van je belastingnummer, het openen van een bankrekening en je zoektocht naar een job.

 

Meer info over een Working Holiday in Australië

Meer info in over een Working Holiday in Nieuw-Zeeland

Aankomende evenementen

1/3: Waar wil je naartoe reizen?

Vul de bestemmingen in waar je naartoe wilt reizen en geef aan hoe lang je er wilt blijven. Door de pandemie bevelen we je aan om slechts 1 of 2 bestemmingen te selecteren.

2/3: Welk type reiziger ben jij?

Hoe meer jij ons vertelt over jezelf, hoe beter wij je kunnen adviseren. Welke uitspraken passen het best bij jou? Het is mogelijk om meerdere uitspraken te selecteren.

3/3: Vul jouw gegevens in

Laat je contactgegevens achter zodat we je kunnen bereiken. Hoe meer info je aan ons geeft, hoe beter we je kunnen helpen.

Je bent klaar!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vul een datum in

Verwijder bestemming
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, we kunnen niet verder voordat je minimaal één bestemming opgeeft.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, we kunnen niet verder voordat je minimaal één bestemming opgeeft.

Ik ben mijn eerste grote reis aan het plannen

"Ik ben mijn eerste grote reis aan het plannen"

"Ik wil werken of vrijwilligerswerk doen op reis"

"Ik wil werken of vrijwilligerswerk doen op reis"

Ik wil iets nieuws leren tijdens deze reis

"Ik wil iets actiefs doen op reis"

Ik wil in een groep reizen met internationale reizigers

"Ik wil in een groep reizen met internationale reizigers"

"Ik wil met een auto of camper reizen"

"Ik wil met een auto of camper reizen"

Ik wil in toffe hostels verblijven

"Ik wil in toffe hostels verblijven"

We hebben je naam nodig :)

Vul jouw geboortedatum in. Zo kunnen wij de beste tickets voor je vinden.

Vul jouw e-mailadres in, zodat we contact met je kunnen opnemen.

Als je jouw telefoonnummer invult, kunnen we je bereiken.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}

Vertel ons iets meer!

Wereldreis op maat

Vertrekken vanuit:

{{departure}}

Bestemmingen:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Eindbestemming:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Wie gaan er mee?

{{numberOfTravellers}}

Reistype:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Je hebt nu jouw eigen droomreis samengesteld!
We nemen telefonisch of per email contact met je op om onze opties met je te bespreken. Spreek je snel! Geen reactie van ons ontvangen? Het kan zijn dat we in je spam zijn beland!

Wereldreis op maat

Vertrekken vanuit:

{{departure}}

Bestemmingen:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Eindbestemming:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Wie gaan er mee?

{{numberOfTravellers}}

Reistype:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Stel je eigen reis samen!

Wil jij je eigen reis samenstellen? Zo doe je dat:

  1. Jij vertelt ons waar je heen wilt en wat je graag wilt doen en zien
  2. Wij gaan op zoek naar de leukste opties en beste prijzen
  3. Samen stellen we de reis van je dromen samen!

We controleren je reisschema, helpen je om dit binnen jouw opgegeven budget te realiseren én delen onze reistips met je. Helemaal gratis en helemaal vrijblijvend.

Begin hier

Vul alle velden in

Sluit
Contact
E-mail

Weet je al precies waar je naartoe wil reizen of heb je nog geen idee? Mail ons en wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.

Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor je bericht. We gaan er snel mee aan de slag en laten je binnenkort iets weten. De wereld gaat weer beetje bij beetje open en veel reizigers zijn plannen aan het maken. Door deze drukte kan het iets langer duren voordat we je bericht kunnen beantwoorden.

Onze mails zijn ook gek op reizen, het kan daarom zijn dat ons antwoord in jouw spambox terecht zal komen. Hou die voor de zekerheid dus ook even in de gaten!

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

Afspraak maken

Ben je bezig met je volgende reis? Maak een afspraak met onze reisspecialisten om jouw droomreis samen te stellen. Onze winkel in Gent is open op afspraak van maandag tot vrijdag. Je kunt ook een video- of belafspraak plannen met een van onze reisspecialisten.

  • {{ officeOption }}
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor jouw aanvraag en interesse in een reis met ons. 

Een afspraak is pas definitief als wij jou hebben gecontacteerd met een uiteindelijke datum en tijdstip. 

We verheugen ons erop samen een toffe reis met jou samen te stellen! 

 

Let op! Onze mails zijn net als wij gek van reizen. Hou daarom ook je spam in de gaten.

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?