Boek een vliegticket

Type

Volwassenen (12+ jaar)

Volwassenen

+
{{ adultsValue }}
-

Kinderen 0-11 jaar (stoel)

+
{{ childrenValue }}
-

Baby's < 2 jaar (schoot)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dit veld moet ingevuld worden

9 Alleen op deze data Economy

Type

Volwassenen (12+ jaar)

Volwassenen

+
{{ adultsValue }}
-

Kinderen 0-11 jaar (stoel)

+
{{ childrenValue }}
-

Baby's < 2 jaar (schoot)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Zoek vluchten

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Zoek vluchten

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Zoek vluchten
{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Help
Zoek naar bestemmingen, activiteiten, rondreizen, reisinspiratie, etc.

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Niet gevonden naar wat je op zoek was?

Neem contact op met ons, wij helpen je graag verder op weg.

De meest afgelegen plaatsen ter wereld

Dit Canadese eiland behoort tot de meest afgelegen plaatsen ter wereld

De meest afgelegen plaatsen ter wereld

Op zoek naar een uniek plekje waar geen van je vrienden al eerder zijn geweest? Ga dan op reis naar een van deze meest afgelegen plaatsen ter wereld. Ben jij klaar voor een echt avontuur?

#1 Pitcairn Island

Pitcairn Island ligt ver verwijderd van het vasteland. Het eiland ligt ongeveer in het midden tussen Nieuw-Zeeland en Peru in de Stille Oceaan. Aangezien het eiland slechts 56 bewoners telt, kan je er zeker van zijn dat je hier niet veel andere mensen tegenkomt. De bewoners van dit eiland zijn nakomelingen van de muiters van het schip HMS Bounty in 1789. Het eiland is open voor toeristen, maar het is geen gemakkelijke opgave om het eiland te bereiken. Allereerst reis je naat Tahiti. Dan vlieg je met een lokale vlucht naar Mangareva. Er gaat slechts één vlucht per week. Vanuit Mangareva neem je de boot naar Rikitea waar je aan boord gaat van het vrachtschip Claymore II. Dit vrachtschip vertrekt eens in de drie maanden, dus wees zeker van de vertrekdatum. Verzekerd van een plek ben je niet, het vrachtschip heeft immers plek voor twaalf. Na een boottocht van 32 uur kom je dan eindelijk aan in Pitcairn Island.

Bezoek Pitcairn Islands samen met KILROY

#2 Tristan da Cunha

Tristan da Cunha is een eilandengroep dat bestaat uit vier eilanden: Tristan da Cunha, Nightingale, Inaccessible en Gough Island. De laatste twee eilanden zijn opgenomen in de lijst van beschermd werelderfgoed van UNESCO. Zij beschrijven deze eilanden als 'prachtige landschappen met spectuculaire kliffen'. De eilandengroep behoort tot Groot-Brittannië en dat verklaart gelijk de Engelse naam van de hoofdstad Edinburgh of the Seven Seas. Reizen naar Tristan da Cunha gaat nog steeds niet heel snel, maar is wel een stuk gemakkelijker dan naar Pitcairn Islands. Vlieg eerst naar Kaapstad, reis dan verder met een vissersboot naar het eiland. Dit gebeurt slechts acht tot negen keer per jaar. Na een boottocht van zes dagen is het eiland Tristan da Cunha in zicht.

Tristan da Cunha is een van de meest afgelegen plekken ter wereld | KILROY

#3 Grise Fiord

Het dorp Grise Fiord, vertaald 'het fjord van de varkens', telt zo'n honderd inwoners en ligt op het afgelegen eiland Ellesmere in Canada. Grise Fiord is de meest noordelijke, Canadese plaats waar permanent mensen wonen. Grise Fiord heeft zijn naam gekregen van de Noorse zeeman Otto Sverdrup. Hij vond dat de walrussen van het eiland op varkens leken.

Bezoek Ellesmere Island in Canada met KILROY

#4 Paaseiland

Hoewel je vast weleens van Paaseiland hebt gehoord, weet je waarschijnlijk niet dat dit één van de meest geïsoleerde plaatsen op aarde is. Het dichtstbijzijnde vasteland is Chili en ligt op ruim 3500 km van Paaseiland af. Op het eiland vind je de bekende en indrukwekkende stenen standbeelden waarvan men nog steeds de achtergrond niet weet. Om op Paaseiland te komen, reis je eerst naar Chili. Vanaf Santiago vlieg je binnen zes uur naar Paaseiland.

Bezoek het afgelegen Paaseiland samen met KILROY

#5 Kerguelen

De eilandengroep Kerguelen is ook bekend als de 'Desolation Islands'. Deze Franse eilandengroep bevindt zich op één van de meest afgelegen plaatsen in de Indische Oceaan. De dichtstbijzijnde eilanden bevinden zich op een afstand van 450 km. Deze buren zijn de onbewoonde eilandengroepen Heard Island en McDonald Islands. Wil je vanuit Kerguelen naar het vasteland, dan moet je eerst 3300 km reizen voordat je weer in de bewoonde wereld komt. Bewoners van Kerguelen zijn voornamelijk zeevogels, pinguïns en zeehonden.

Reis naar Kerguelen samen met KILROY

#6 Nauru

Nauru is het minst bezochte eiland ter wereld. Het eiland staat ook wel bekend als 'Pleasant Island'. Met slechts 160 bezoekers per jaar ben je hier één van de weinigen die de kleinste republiek van de wereld bezoekt. Dankzij het heldere water is snorkelen en duiken hier fantastisch.

Reis naar Nauru in Micronesia en bezoek een van de meest afgelegen plekken ter wereld met KILROY

#7 Macquarie Island

Macquarie Island ligt tussen Nieuw-Zeeland en Antarctica. Het eiland is bevolkt door een tiental onderzoekers dat de Australische basis op het eiland bemannen. De onderzoekers maken slechts een klein deel uit van de bewoners van dit eiland die hoofdzakelijk bestaan uit pinguïns en zeeleeuwen. In het 'hoogseizoen' bevinden er zich bijna twee miljoen pinguïns op het eiland. Spectaculaire beelden gegarandeerd!

Pinguïn kolonie op Macquarie Island | Reis naar het onbekende met KILROY

#8 Kiribati

Kiribati bestaat uit 33 atollen die verspreidt liggen over 3,5 miljoen km², midden in de Stille Oceaan, ver weg van alles. Na een vlucht van vijf uur vanuit Hawaii bereik je de eilandengroep. Kiribati bevond zich vroeger op twee verschillende helften van de datumgrens. Waar het bij het ene deel elf uur 's avonds was, was er op het andere deel al een nieuwe dag begonnen. Dit werd gewijzigd in 1995 toen heel Kiribati naar het oosten van de datumgrens werd getrokken. Vandaag is deze eilandengroep het meest westelijke land ter wereld!

Geniet van een prachtig uitzicht in Kiribati | Reis naar het onbekende met KILROY

#9 Kaffeklubben Q

Na de ontdekking van Grise Fiord is dit opnieuw een voorbeeld van een Scandinavische reiziger die de bestemming die hij ontdekte een geinige naam gaf. Het eiland is genoemd naar een koffiebar in het Mineralogisk Museum in Kopenhagen. Het eiland is gelegen in de noordelijke spits van Groenland en vormt de meest noordelijke landmassa ter wereld. Kaffeklubben Ø is onbewoond. Wil je de bewoonde wereld op zoeken, dan reis je verder naar Ittoqqortoormiit - spreek dat maar eens uit. Het dorp met deze lange, lastige naam is het meest nabijgelegen bewoonde gebied in Groenland.

Zeehond op ijsberg | Reis naar het onbekende met KILROY

#10 Socotra

Het eiland en de eilandengroep Socotra is een deel van Yemen en ligt op een 240 km ten oosten van de Hoorn van Afrika. Socotra wordt vaak beschreven als 'the most alien-looking place on Earth' en een derde van de planten en dieren die je hier tegenkomt zijn endemisch. Dit betekent dat dit de enige plek ter wereld is waar deze voorkomen. Hier kan je onder andere bijzondere bomen met even bijzondere namen zien, zoals "Dragon's Blood Tree" en "Cucumber Tree".

Bewonder de Cucumber Tree op Socotra Island | Reis naar het onbekende met KILROY

Aankomende evenementen

1/3: Waar wil je naartoe reizen?

Vul de bestemmingen in waar je naartoe wilt reizen en geef aan hoe lang je er wilt blijven. Door de pandemie bevelen we je aan om slechts 1 of 2 bestemmingen te selecteren.

2/3: Welk type reiziger ben jij?

Hoe meer jij ons vertelt over jezelf, hoe beter wij je kunnen adviseren. Welke uitspraken passen het best bij jou? Het is mogelijk om meerdere uitspraken te selecteren.

3/3: Vul jouw gegevens in

Laat je contactgegevens achter zodat we je kunnen bereiken. Hoe meer info je aan ons geeft, hoe beter we je kunnen helpen.

Je bent klaar!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vul een datum in

Verwijder bestemming
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, we kunnen niet verder voordat je minimaal één bestemming opgeeft.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, we kunnen niet verder voordat je minimaal één bestemming opgeeft.

Ik ben mijn eerste grote reis aan het plannen

"Ik ben mijn eerste grote reis aan het plannen"

"Ik wil werken of vrijwilligerswerk doen op reis"

"Ik wil werken of vrijwilligerswerk doen op reis"

Ik wil iets nieuws leren tijdens deze reis

"Ik wil iets actiefs doen op reis"

Ik wil in een groep reizen met internationale reizigers

"Ik wil in een groep reizen met internationale reizigers"

"Ik wil met een auto of camper reizen"

"Ik wil met een auto of camper reizen"

Ik wil in toffe hostels verblijven

"Ik wil in toffe hostels verblijven"

We hebben je naam nodig :)

Vul jouw geboortedatum in. Zo kunnen wij de beste tickets voor je vinden.

Vul jouw e-mailadres in, zodat we contact met je kunnen opnemen.

Als je jouw telefoonnummer invult, kunnen we je bereiken.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}

Vertel ons iets meer!

Wereldreis op maat

Vertrekken vanuit:

{{departure}}

Bestemmingen:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Eindbestemming:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Wie gaat er mee?

{{numberOfTravellers}}

Reistype:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Je hebt nu jouw eigen droomreis samengesteld!
We nemen telefonisch of per email contact met je op om onze opties met je te bespreken. Spreek je snel! Geen reactie van ons ontvangen? Het kan zijn dat we in je spam zijn beland!

Wereldreis op maat

Vertrekken vanuit:

{{departure}}

Bestemmingen:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Eindbestemming:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Wie gaat er mee?

{{numberOfTravellers}}

Reistype:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Stel je eigen reis samen!

Wil jij je eigen reis samenstellen? Zo doe je dat:

  1. Jij vertelt ons waar je heen wilt en wat je graag wilt doen en zien
  2. Wij gaan op zoek naar de leukste opties en beste prijzen
  3. Samen stellen we de reis van je dromen samen!

We controleren je reisschema, helpen je om dit binnen jouw opgegeven budget te realiseren én delen onze reistips met je. Helemaal gratis en helemaal vrijblijvend.

Begin hier

Vul alle velden in

Sluit
Contact
E-mail

Weet je al precies waar je naartoe wil reizen of heb je nog geen idee? Mail ons en wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.

Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor je bericht. We gaan er snel mee aan de slag en laten je binnenkort iets weten. De wereld gaat weer beetje bij beetje open en veel reizigers zijn plannen aan het maken. Door deze drukte kan het iets langer duren voordat we je bericht kunnen beantwoorden.

Onze mails zijn ook gek op reizen, het kan daarom zijn dat ons antwoord in jouw spambox terecht zal komen. Hou die voor de zekerheid dus ook even in de gaten!

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

Afspraak maken

Ben je bezig met je volgende reis? Maak een afspraak met onze reisspecialisten om jouw droomreis samen te stellen. Onze winkel in Gent is open op afspraak van maandag tot vrijdag. Je kunt ook een video- of belafspraak plannen met een van onze reisspecialisten.

  • {{ officeOption }}
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor jouw aanvraag en interesse in een reis met ons. 

Een afspraak is pas definitief als wij jou hebben gecontacteerd met een uiteindelijke datum en tijdstip. 

We verheugen ons erop samen een toffe reis met jou samen te stellen! 

 

Let op! Onze mails zijn net als wij gek van reizen. Hou daarom ook je spam in de gaten.

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?