{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Groepsreizen in het buitenland

Boat Thailand Friends
Elise Boat Friends

Alle groepsreizen

Bij KILROY bestaan de groepsreizen uit kleine groepen internationale reizigers. Je reist van de gebaande paden af en bezoekt de hoogtepunten van een bestemming zonder met de massa mee te gaan. De Engelstalige gids zal je alle ins-en-outs vertellen tijdens de reis. Het is de ideale manier om je droombestemming te leren kennen en vrienden voor het leven te maken.

Kom eens langs voor jouw droomreis

Groepsreizen jongvolwassenen en backpackers?

Bij ons kun je kiezen uit ontzettend veel groepsreizen. Je kiest zelf hoe basic of luxe je het wil: de accommodatie, het transport ter plaatse en sommige maaltijden zijn inbegrepen. Daarnaast is er vrije tijd om op eigen houtje de bestemming te verkennen. We gaan samen op zoek naar de juiste bestemming en groepsreis die bij jou past.

Deze groepsreizen brengen je op de meest afgelegen plaatsen, maar ook langs de hoogtepunten van een bestemming. De ideale combinatie voor een complete reis of als een onderdeel van je langere wereldreis. 

Als je een speciale wens of droom hebt, of gewoon een aantal vragen, neem dan contact met ons op!

Waarom een groepsreis met KILROY?

Veiligheid
We werken al jaren samen met onze betrouwbare partners wereldwijd, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en veiligheid van je geboekte activiteit. Dat hebben wij al voor je gedaan.
We zijn er altijd voor je
We blijven zowel voor, tijdens als na je reis in contact met je. Dus mocht er iets gebeuren of je wil iets wijzigen, dan zijn we er voor je.
Vooruit plannen
Vrij reizen is natuurlijk de fijnste manier van reizen, maar het bespaart je kostbare reistijd als we van tevoren samen enkele praktische zaken uitzoeken.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?