{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Groepsreizen in het buitenland

Boat Thailand Friends
Elise Boat Friends

Alle groepsreizen

Bij KILROY bestaan de groepsreizen uit kleine groepen internationale reizigers. Je reist van de gebaande paden af, leert de lokale bevolking en cultuur kennen en bezoekt de hoogtepunten van een bestemming zonder met de massa mee te gaan. De Engelstalige gids zorgt voor een onvergetelijke ervaring en vertelt je alle ins-en-outs tijdens de reis. Het is de ideale manier om je droombestemming te leren kennen en vrienden voor het leven te maken.

Kom eens langs voor jouw droomreis

Groepsreizen jongvolwassenen en backpackers?

Kies uit verschillende groepsreizen. Bepaal zelf hoe basic of luxe je het wilt: de accommodatie, het transport ter plaatse en sommige maaltijden zijn inbegrepen. Daarnaast is er vrije tijd om op eigen houtje de bestemming te verkennen.

Een groepsreis neemt je mee langs de meest afgelegen plaatsen en mooiste plekken, maar ook langs de vele hoogtepunten van een bestemming. Beleef prachtige momenten en doe onvergetelijke activiteiten. In groep reizen is ideaal als een complete rondreis of als onderdeel van een langere wereldreis.

Als je een speciale wens of droom hebt, of gewoon een aantal vragen, neem dan contact met ons op! Samen gaan we op zoek naar de bestemming en groepsreis die bij jou past.

Tripmates: groepsreizen voor jongeren tussen 23 en 31 jaar

Onze Tripmates reizen zijn avontuurlijke groepsreizen die speciaal ontworpen zijn voor jongvolwassenen van 23 tot 31 jaar. We hebben een uniek concept gecreëerd dat avontuur, ontspanning en groepsactiviteiten combineert tot een epische reis. Ontdek welke Tripmates tour het beste bij jou past.

Waarom een groepsreis met KILROY?

Veiligheid

We werken al jaren samen met onze betrouwbare partners wereldwijd, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en veiligheid van je geboekte activiteit. Dat hebben wij al voor je gedaan.

We zijn er altijd voor je

We blijven zowel voor, tijdens als na je reis in contact met je. Dus mocht er iets gebeuren of je wil iets wijzigen, dan zijn we er voor je.

Vooruit plannen

Vrij reizen is natuurlijk de fijnste manier van reizen, maar het bespaart je kostbare reistijd als we van tevoren samen enkele praktische zaken uitzoeken.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?