{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Surfen in Kaapstad | KILROY
Surfen in Kaapstad | KILROY

Surfen in Kaapstad

Kaapstad is een supertoffe stad in Zuid-Afrika, waar je ook nog eens goed kunt leren surfen. Tijdens het leren surfen in Kaapstad kun je vooral in de zomer koud water verwachten - dit komt doordat het water vanaf antartica langs Kaapstad stroomt. Je kunt het hele jaar door leren surfen in Kaapstad op meer dan 150 surfspots!

Vragen over surfen op reis?

Het surfkamp in Kaapstad

Tijdens het surfkamp in Kaapstad verblijf je in een backpackers in het centrum van Kaapstad. Je gaat met de minivan naar de tofste surfspots in Kaapstad om afhankelijk van jouw surfniveau van de beste surfinstructeurs de fijne kneepjes van het surfen onder de knie te krijgen. Ontbijt en avondeten zijn inclusief.

Leer surfen in Kaapstad

Je doet al een surfcursus in Kaapstad vanaf 3 dagen, maar kunt ook langer blijven. Je krijgt theorielessen over surfen om daarna meteen de theorie toe te passen tijdens de eerste surfles in Kaapstad.

Waarom surfen in Kaapstad met KILROY?

Veiligheid
We werken al jaren samen met onze betrouwbare partners wereldwijd, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en veiligheid van je geboekte activiteit. Dat hebben wij al voor je gedaan.
We zijn er altijd voor je
We blijven zowel voor, tijdens als na je reis in contact met je. Dus mocht er iets gebeuren of je wilt iets wijzigen, dan zijn we er voor je.
Vooruit plannen
Vrij reizen is natuurlijk de fijnste manier van reizen, maar het bespaart je kostbare reistijd als we van te voren samen enkele praktische zaken uitzoeken.

Alle surfkampen in Kaapstad

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?