{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Vrijwilligerswerk in Afrika

Vrijwilligerswerk in klas in Afrika
Neushoorn in Afrika

Doe vrijwilligerswerk in Afrika

Ben je op zoek naar een onvergetelijk avontuur dat een positieve impact combineert met het ervaren van nieuwe culturen? Zoek dan niet verder dan vrijwilligerswerk in Afrika! Of je nu geïnteresseerd bent in gemeenschapsontwikkeling of natuurbehoud, er zijn talloze mogelijkheden om een handje te helpen en blijvende veranderingen teweeg te brengen.

Als je geïnteresseerd bent in vrijwilligerswerk voor de gemeenschap, kun je bijvoorbeeld werken aan de renovatie van scholen, lesgeven aan kinderen of sociale initiatieven in plattelandsgemeenschappen ondersteunen. Als je meer geïnteresseerd bent in vrijwilligerswerk in het wild, dan is Afrika het thuisland van enkele van de meest adembenemende en bedreigde diersoorten ter wereld. Je kunt werken aan initiatieven tegen stroperij, helpen bij het behoud van wilde dieren of helpen bij programma's voor het rehabiliteren en vrijlaten van wilde dieren: er zijn tal van projecten waarbij je betrokken kunt raken en een verschil kunt maken.

Welke vorm van vrijwilligerswerk je ook kiest, je krijgt de kans om jezelf onder te dompelen in een nieuwe cultuur, nieuwe vaardigheden te leren en onvergetelijke herinneringen te creëren. Met onze hulp zul je het juiste project vinden dat bij je interesses past en je de kans geeft het leven van anderen te helpen verbeteren.

Neem contact met ons op!

Waarom vrijwilligerswerk met KILROY?

Veiligheid
We werken al jaren samen met onze betrouwbare partners wereldwijd, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en veiligheid van je geboekte activiteit. Dat hebben wij al voor je gedaan.
We zijn er altijd voor je
We blijven zowel voor, tijdens als na je reis in contact met je. Dus mocht er iets gebeuren of je wil iets wijzigen, dan zijn we er voor je.
Vooruit plannen
Vrij reizen is natuurlijk de fijnste manier van reizen, maar het bespaart je kostbare reistijd als we van tevoren samen enkele praktische zaken uitzoeken.

Bekijk alle vrijwilligersprojecten in Afrika

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Vul alle velden in

Oeps! Je bent per ongeluk beland op de verkeerde bestemming. Nu bestaat er op reis geen "verkeerde" bestemming, maar online vragen we je toch om het even opnieuw te proberen ;)

Sluit
Contact
E-mail

Weet je al precies waar je naartoe wil reizen of heb je nog geen idee? Mail ons en wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.

Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor je bericht. We gaan ermee aan de slag en laten je zo snel mogelijk iets weten!

Onze mails zijn ook gek op reizen, het kan daarom zijn dat ons antwoord in jouw spambox terecht zal komen. Hou die voor de zekerheid dus ook even in de gaten!

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

Afspraak maken

Ben je bezig met je volgende reis? Maak een afspraak met onze reisspecialisten om jouw droomreis samen te stellen. Onze winkel in Gent is open op afspraak van maandag tot vrijdag. Je kunt ook een video- of belafspraak plannen met een van onze reisspecialisten.

  • {{ officeOption }}
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor jouw aanvraag en interesse in een reis met ons. 

Een afspraak is pas definitief als wij jou hebben gecontacteerd met een uiteindelijke datum en tijdstip. 

We verheugen ons erop samen een toffe reis met jou samen te stellen! 

 

Let op! Onze mails zijn net als wij gek van reizen. Hou daarom ook je spam in de gaten.

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?