{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Vrijwilligerswerk in het buitenland

Groep vrijwilligers in Kaapstad
Schoolmeisje in Laos die op bord schrijft

Ontdek de wereld en maak een verschil: vrijwilligerswerk in het buitenland

Vrijwilligerswerk in het buitenland biedt een unieke kans om een verschil te maken in de wereld terwijl je nieuwe culturen en bestemmingen verkent. Wij werken samen met betrouwbare en legitieme vrijwilligersprojecten van over de hele wereld en bieden een interessante en lonende reiservaring voor reizigers die willen deelnemen in de plaats van alleen een bestemming te bezoeken. Of je nu vrijwilligerswerk wil doen als onderdeel van een reis rond de wereld of als een op zichzelf staande ervaring, we bieden verschillende opties. Waaronder het behoud van wildlife, gemeenschapsprojecten, natuurbehoud en mariene behoud. Klik op de links voor meer informatie over de verschillende soorten vrijwilligerswerk of neem een kijkje op onze vrijwilligerswerk bestemmingspagina's hieronder.

Waar kan ik vrijwilligerswerk doen in het buitenland?

Wij hebben vrijwilligerswerkprojecten in Afrika, Azië, Midden-Amerika, Zuid-Amerika en Europa. Afhankelijk van de locatie en het project kunnen vrijwilligersreizen 1 tot 30 weken duren. Als je van plan bent om met kinderen te werken, raden we een minimale inzet van vier weken aan.

Welke kwaliteiten heb ik nodig om vrijwilligerswerk te doen?

Vrijwilligersprojecten worden georganiseerd door lokale niet-gouvernementele organisaties (NGO's) en vereisen flexibiliteit, open-minded houding en de bereidheid om te helpen. Engels is meestal voldoende, maar voor sommige projecten in Midden- en Zuid-Amerika is een basiskennis Portugees of Spaans vereist. Ongeacht het project, verwacht dat je hard zal moeten werken en bereid je emotioneel voor op deze ervaring. Vergeet niet dat je de wereld niet redt, maar dat je helpt om er een betere plek van te maken.

Waarom zou ik betalen voor vrijwilligerswerk?

De kosten van vrijwilligerswerk omvatten accommodatie, eten, vervoer, een donatie aan het project en toegang tot de projecten die op kwaliteit en behoeften zijn getoetst. Hoewel sommigen zich misschien afvragen waarom ze moeten betalen voor vrijwilligerswerk, is het belangrijk te onthouden dat je niet betaalt om te werken, je betaalt voor de kosten eromheen. Accommodatie is vaak eenvoudig en de maaltijden zijn meestal lokaal. Transfers tussen accommodatie en projecten zijn gewoonlijk inbegrepen, maar vraag je reisspecialist naar specifieke details.

Kom langs voor jouw vrijwilligerswerkreis

Waarom vrijwilligerswerk met KILROY?

Veiligheid
We werken al jaren samen met onze betrouwbare partners wereldwijd, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en veiligheid van je geboekte activiteit. Dat hebben wij al voor je gedaan.
We zijn er altijd voor je
We blijven zowel voor, tijdens als na je reis in contact met je. Dus mocht er iets gebeuren of je wil iets wijzigen, dan zijn we er voor je.
Vooruit plannen
Vrij reizen is natuurlijk de fijnste manier van reizen, maar het bespaart je kostbare reistijd als we van tevoren samen enkele praktische zaken uitzoeken.

Alle vrijwilligerswerk projecten

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Doe inspiratie op over vrijwilligerswerk

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?