{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Vrijwilligerswerk in Thailand

Doe vrijwilligerswerk in Thailand
Doe vrijwilligerswerk in Thailand

Doe vrijwilligerswerk in Thailand

Altijd al je steentje willen bijdragen in een land zoals Thailand? Tijdens je reis door Azië een plaats in Thailand je thuis kunnen noemen? Wil je de lokale bevolking leren kennen en optimaal van het Thaise eten kunnen genieten? Lees dan verder en doe vrijwilligerswerk!

Vrijwilligerswerk doen? Kom eens langs!

Vrijwilligerswerk in Thailand

Door deel te nemen aan een vrijwilligersproject in Thailand bied je hulp aan de lokale bevolking en leer je het land van een andere kant kennen. Je ontdekt hoe het is om als een local te leven en dompelt je onder in de cultuur, terwijl je een verschil maakt. Doe vrijwilligerswerk met dieren, natuur of mensen. Wat je ook kiest, je bent zeker van een unieke ervaring en je hulp wordt enorm gewaardeerd.

De vrijwilligersprojecten in Thailand

Er is een divers aanbod aan vrijwilligerswerk in Thailand. Ben je een echte dierenvriend? Dan kan je met olifanten werken of aan de slag in een wildlife rescue center. Gaat je voorkeur naar lesgeven, dan ben je een enorme hulp voor de lokale scholen. Organiseer leuke activiteiten voor kleuters of geef Engelse les in het lager onderwijs. Wil je graag je steentje bijdragen aan de planeet, dan is een project rond natuurbehoud iets voor jou. Voor wie zijn handen graag uit de mouwen steekt, zijn er projecten om huizen te bouwen en zo de leefomstandigheden voor de lokale bevolking te verbeteren. Hoe dan ook, we vinden een project waar jij je helemaal thuis voelt. 

Waarom vrijwilligerswerk met KILROY?

Veiligheid
We werken al jaren samen met onze betrouwbare partners wereldwijd, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en veiligheid van je geboekte activiteit. Dat hebben wij al voor je gedaan.
We zijn er altijd voor je
We blijven zowel voor, tijdens als na je reis in contact met je. Dus mocht er iets gebeuren of je wil iets wijzigen, dan zijn we er voor je.
Vooruit plannen
Vrij reizen is natuurlijk de fijnste manier van reizen, maar het bespaart je kostbare reistijd als we van tevoren samen enkele praktische zaken uitzoeken.

Alle vrijwilligersprojecten in Thailand

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Vul alle velden in

Oeps! Je bent per ongeluk beland op de verkeerde bestemming. Nu bestaat er op reis geen "verkeerde" bestemming, maar online vragen we je toch om het even opnieuw te proberen ;)

Sluit
Contact
E-mail

Weet je al precies waar je naartoe wil reizen of heb je nog geen idee? Mail ons en wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.

Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor je bericht. We gaan ermee aan de slag en laten je zo snel mogelijk iets weten!

Onze mails zijn ook gek op reizen, het kan daarom zijn dat ons antwoord in jouw spambox terecht zal komen. Hou die voor de zekerheid dus ook even in de gaten!

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

Afspraak maken

Ben je bezig met je volgende reis? Maak een afspraak met onze reisspecialisten om jouw droomreis samen te stellen. Onze winkel in Gent is open op afspraak van maandag tot vrijdag. Je kunt ook een video- of belafspraak plannen met een van onze reisspecialisten.

  • {{ officeOption }}
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor jouw aanvraag en interesse in een reis met ons. 

Een afspraak is pas definitief als wij jou hebben gecontacteerd met een uiteindelijke datum en tijdstip. 

We verheugen ons erop samen een toffe reis met jou samen te stellen! 

 

Let op! Onze mails zijn net als wij gek van reizen. Hou daarom ook je spam in de gaten.

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?