{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Vrijwilligerswerk in Europa

Plastic op een strand vrijwilligerswerk in Europa | KILROY
Strand opkuisen vrijwilligerswerk in Europa | KILROY

Wil je werken als vrijwilliger terwijl je door Europa reist?

Je hoeft het continent niet per se te verlaten om vrijwilligerswerk te doen terwijl je reist. We hebben een aantal leuke vrijwilligersprojecten in Europa waaraan je kan meedoen als je de smaak te pakken wil krijgen, zonder de halve planeet over te vliegen.

Waar kan je vrijwilligerswerk doen in Europa?

Momenteel werken we met verschillende projecten in Portugal en Kroatië. Het is de perfecte plek om avontuur in je eentje te combineren met vrijwilligerswerk als levensveranderend onderdeel van je reiservaring. De projecten waarmee we samenwerken variëren sterk van bestemming tot bestemming, dus je moet een project vinden dat bij jou als persoon past. Neem contact met ons op en we vinden wel iets dat bij je past.

De projecten zijn heel divers, van zeebescherming tot bosbescherming. Als je geen zin hebt om je handen vuil te maken in de letterlijke betekenis van het woord, is er zelfs een programma om het team van een NGO te helpen bij het opzetten van campagnes die de lokale gemeenschap aanmoedigen om actie te ondernemen in hun eigen omgeving!

Neem contact met ons op als je meer wil weten over de projecten en het werk dat je hieronder zult doen.

Praat met ons!

Waarom vrijwilliger bij KILROY?

Veiligheid
We werken al jaren samen met onze betrouwbare partners wereldwijd, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en veiligheid van je geboekte activiteit. Dat hebben wij al voor je gedaan.
We zijn er altijd voor je
We blijven zowel voor, tijdens als na je reis in contact met je. Dus mocht er iets gebeuren of je wil iets wijzigen, dan zijn we er voor je.
Vooruit plannen
Vrij reizen is natuurlijk de fijnste manier van reizen, maar het bespaart je kostbare reistijd als we van tevoren samen enkele praktische zaken uitzoeken.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?