{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Bescherming en behoud van mariene leven

Duiken met mantaroggen
Schildpad op het strand in Costa Rica

Helpen als vrijwilliger bij het behoud van het mariene ecosysteem

Als ons fragiele mariene ecosysteem verkennen en behouden en duiken in verbazingwekkende onderwaterbestemmingen je aanspreekt, dan is marien vrijwilligerswerk iets voor jou. Je kan je aansluiten bij een team van internationale vrijwilligers en enkele van 's werelds mooiste en unieke gebieden verkennen. Je leeft in een dramatisch tropisch landschap en draagt bij aan aan waardevolle initiatieven voor het behoud van de zee.

Vrijwilligerswerk bij projecten voor het behoud van de zee

71% van onze planeet bestaat uit water, maar het wordt bedreigd door plastic, overbevissing en het gebrek aan bewustzijn over de schade die we aanrichten. Vrijwilligersprojecten voor het behoud van de zee en het onderwaterleven richten zich op het herstel van beschadigde mariene ecosystemen en de bescherming van bedreigde diersoorten. Als vrijwilliger help je mee en neem je deel aan onderzoek om licht te werpen op de soorten en systemen die we nog niet volledig begrijpen.

Of je nu op een tussenjaar van school bent, er meerdere weken tussenuit gaat, je carrière onderbreekt of een uitgebreid wereldavontuur beleeft, er zijn mogelijkheden om mee te helpen. Onze projecten zijn altijd op zoek naar vrijwilligers omdat er belangrijk werk is waarbij je betrokken kunt zijn. Je levert een belangrijke bijdrage aan kritieke projecten voor het behoud van de zee over de hele wereld, of het nu voor een paar weken of meerdere maanden is.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem hieronder contact op met onze reisexperts.

E-mail ons

Waarom vrijwilligerswerk via KILROY?

Veiligheid
We werken al jaren samen met onze betrouwbare partners wereldwijd, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en veiligheid van je geboekte activiteit. Dat hebben wij al voor je gedaan.
We zijn er altijd voor je
We blijven zowel voor, tijdens als na je reis in contact met je. Dus mocht er iets gebeuren of je wil iets wijzigen, dan zijn we er voor je.
Vooruit plannen
Vrij reizen is natuurlijk de fijnste manier van reizen, maar het bespaart je kostbare reistijd als we van tevoren samen enkele praktische zaken uitzoeken.

Alle mariene vrijwilligersprojecten

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Doe inspiratie op

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?