{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Vrijwilligerswerk in Costa Rica

Doe vrijwilligerswerk in Costa Rica
Doe vrijwilligerswerk in Costa Rica

Vrijwilligerswerk in Costa Rica

Costa Rica staat bekend om de prachtige natuur. Daardoor is het de perfecte bestemming voor een vrijwilligersproject met dieren en natuur. Doe bijvoorbeeld vrijwilligerswerk met schildpadden en leer tegelijkertijd (beter) Spaans. 

Vrijwilligerswerk doen? Kom eens langs!

Vrijwilligerswerk in Costa Rica 

In Costa Rica kan je op verschillende plaatsen terecht als vrijwilliger. Werk bijvoorbeeld in een opvanghuis voor dieren, combineer vrijwilligerswerk met een taalcursus Spaans of doe vrijwilligerswerk in de regenwouden. In Costa Rica draait het vooral om de natuur en de dieren. Krijg een idee van wat jij zou kunnen doen:

  • Bouw: onderhoud de hokken van de dieren die je verzorgt en houd ze proper, help met de aanleg van bruggen voor apen
  • Verzorging dieren: geef ze eten en liefde
  • Lesgeven: geef les aan kinderen over dieren en biodiversiteit
  • Onderzoek: doe onderzoek naar de natuur en biodiversiteit

Naast het werk dat je verricht kan je zelf ook lessen krijgen over de biodiversiteit, duurzaamheid en tropische dieren. Word vrijwilliger in Costa Rica en help de natuur te behouden waar het land bekend om staat.

Waarom vrijwilligerswerk met KILROY?

Veiligheid

We werken al jaren samen met onze betrouwbare partners wereldwijd, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en veiligheid van je geboekte activiteit. Dat hebben wij al voor je gedaan.

We zijn er altijd voor je

We blijven zowel voor, tijdens als na je reis in contact met je. Dus mocht er iets gebeuren of je wil iets wijzigen, dan zijn we er voor je.

Vooruit plannen

Vrij reizen is natuurlijk de fijnste manier van reizen, maar het bespaart je kostbare reistijd als we van tevoren samen enkele praktische zaken uitzoeken.

Alle vrijwilligersprojecten in Costa Rica

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?