{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Vrijwilligerswerk in de natuur

Doe vrijwilligerswerk voor natuurbehoud
Vrijwilligerswerk natuur regenwoud Zuid-Amerika

Vrijwilligerswerk in de natuur

Wil je een verschil maken voor het milieu en ben je niet bang om je handen vuil te maken? Doe mee aan een natuurbeschermingsproject als onderdeel van je volgende grote reis! Neem deel aan belangrijke vrijwilligersprojecten en help de natuur te beschermen voor toekomstige generaties. Met andere woorden, maak deel uit van de verandering die je in de wereld wilt zien...

Doe vrijwilligerswerk en bescherm het milieu

Als je je zorgen maakt over de toekomst van het milieu, is er geen beter moment om daar iets aan te doen. Werk zij aan zij met de lokale bevolking aan projecten zoals grond bewerken, conserveringsmethoden ontwikkelen, herbeplanting, stranden schoonmaken en milieu-educatie. Biologisch onderzoek, de natuurlijke omgeving beschermen en inkomstenmethoden ontwikkelen die het milieu niet schaden, zelfs in toeristische gebieden, zijn van cruciaal belang voor de bescherming van het milieu. Door vrijwilligerswerk te doen op een natuurbeschermingsproject kun je helpen een verschil te maken.

De projecten variëren in lengte en focus, maar bieden allemaal de ervaring van je leven. Laat ons je helpen het perfecte natuurbeschermingsproject te vinden. Nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Schrijf ons hier!

Waarom vrijwilligerswerk via KILROY?

Veiligheid
We werken al jaren samen met onze betrouwbare partners wereldwijd, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en veiligheid van je geboekte activiteit. Dat hebben wij al voor je gedaan.
We zijn er altijd voor je
We blijven zowel voor, tijdens als na je reis in contact met je. Dus mocht er iets gebeuren of je wil iets wijzigen, dan zijn we er voor jou.
Vooruit plannen
Vrij reizen is natuurlijk de fijnste manier van reizen, maar het bespaart je kostbare reistijd als we van te voren samen enkele praktische zaken uitzoeken.

Alle vrijwilligersprojecten in de natuur

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Vul alle velden in

Oeps! Je bent per ongeluk beland op de verkeerde bestemming. Nu bestaat er op reis geen "verkeerde" bestemming, maar online vragen we je toch om het even opnieuw te proberen ;)

Sluit
Contact
E-mail

Weet je al precies waar je naartoe wil reizen of heb je nog geen idee? Mail ons en wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.

Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor je bericht. We gaan ermee aan de slag en laten je zo snel mogelijk iets weten!

Onze mails zijn ook gek op reizen, het kan daarom zijn dat ons antwoord in jouw spambox terecht zal komen. Hou die voor de zekerheid dus ook even in de gaten!

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

Afspraak maken

Ben je bezig met je volgende reis? Maak een afspraak met onze reisspecialisten om jouw droomreis samen te stellen. Onze winkel in Gent is open op afspraak van maandag tot vrijdag. Je kunt ook een video- of belafspraak plannen met een van onze reisspecialisten.

  • {{ officeOption }}
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor jouw aanvraag en interesse in een reis met ons. 

Een afspraak is pas definitief als wij jou hebben gecontacteerd met een uiteindelijke datum en tijdstip. 

We verheugen ons erop samen een toffe reis met jou samen te stellen! 

 

Let op! Onze mails zijn net als wij gek van reizen. Hou daarom ook je spam in de gaten.

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?