{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


9 tips om te sparen voor je droomreis

backpacks-japan-torri-kyoto-planning-backpack-cover

Lijkt het je onmogelijk om te sparen voor je droomreis? Been there! Wij hebben ook allemaal flink moeten sparen om op reis te kunnen gaan. Wij hebben onze tips voor je verzameld, zodat ook jij kunt sparen om op een verre of lange reis te kunnen gaan! 

Heb jij gespaard voor je droomreis en ben je klaar om de wereld te ontdekken?
Stel je eigen droomreis samen, stel je wensen en budget in en wij maken een offerte op maat.
Stel je eigen droomreis samen

1. Begin met het afbetalen van je schulden

Het klinkt misschien als een saai begin, maar het is nuttig om je schulden af te betalen voordat je begint met sparen. Zodra de schulden uit de wereld zijn, kun je beginnen met sparen en dromen over de bestemmingen die je allemaal wilt gaan bezoeken. 

2.Ga een financiele detox aan

Heb jij echt zin om snel op reis te gaan? Dan is een financiele detox een interessante manier om snel geld te sparen: een korte tijd in je leven waarin je nauwelijks geld gebruikt. Ja, je hoort het goed, nauwelijks! Je hebt natuurlijk alle noodzakelijke kosten als huur, rekeningen, eten, enz. Maar denk bij een economische detox aan de extra dingen waar aan je geld spendeert die niet echt nodig zijn: frietjes eten, uit eten gaan, een terrasje doen, naar de bioscoop gaan, enz. 

3. Bespaar samen met je vrienden

Dat betekent niet dat je jouw vrienden nooit meer kunt zien. Sterker nog, het sparen gaat veel envoudiger wanneer je dat samen met je vrienden doet. Je kunt samen namelijk nog genoeg leuke dingen doen, zonder dat je veel uit geeft: kook samen thuis in plaats van naar een restaurant te gaan, geniet samen in het park van een eigen gemaakte picknick, ga naar huisfeesten om je wilde avonden samen te houden of geniet samen van een filmavond op de bank in plaats van de bios. Je zult zien, je kunt heel veel geld sparen om mee op reis te gaan.

4. Toch een verwenmomentje? Pak die korting!

Misschien ben je gewend om veel geld uit te geven aan dure kappers, spa-behandelingen, lekker eten.. En natuurlijk is het niet verkeerd om jezelf af en toe te verwennen, maar soms kun je met een korting veel geld besparen op deze verwenmomentjes. Bezoek verschillende deals-sites, apps en coupons, er zijn veel!

5. Beoordeel je uitgaven

Schrijf eens op wat je in de maand uit geeft en je vindt ongetwijfeld enkele dingen die je niet echt nodig hebt. Zoals die trui die je afgelopen week hebt gekocht? Het geld daarvoor zou je ook voor twee dagen onderdak en eten kunnen bieden in Thailand. Is het echt nodig om je te abonneren op al die streamdiensten? En hoe vaak gebruik je die sportkaart eigenlijk? Misschien kun je net zo goed thuis gaan trainen of in plaats daarvan in de buitenlucht te gaan lopen? Ook is het altijd interessant om te zien of je kunt besparen op je telefoonrekening.

6. Motiveer jezelf met afbeeldingen

Om je drive voor het sparen in volle gang te houden kun je jezelf motiveren door het ophangen van foto’s en plannen voor je reis. Print foto’s uit van de plekken waar je van droomt om die te bezoeken, of het nu gaat om backpacken in Australië, een road trip in Amerika, surfen op Bali of vrijwilligerswerk in Afrika. Plaats de foto’s op de koelkast, als achtergrond op je laptop of gsm. Zo zal je constant herinnert worden waar je het allemaal voor doet!

7. Automatisch geld overmaken naar je spaarrekening

Deze tip werkt misschien niet voor iedereen, maar kan je heel veel spaargeld opleveren. Zet een automatische overdracht in van je zichtrekening naar je spaarrekening rond de datum dat je normaal gesproken je loon binnen krijgt van je studentenjob. Zonder erbij na te denken, zullen er altijd kleine bedragen worden overgedragen, en je ziet je spaarrekening groeien. Je kunt je spaarrekening ook voor een bepaalde tijd blokkeren, zodat je er enkel geld op kan zetten, maar er geen geld af kunt halen.

8. Kook je eigen eten

Frietjes elke dag! Ook ons motto, maar best wel prijzig als je bekijkt wat het kost om zelf te koken. Verminder daarom de afhaal- en bezorgmaaltijden en kook zelf je eten, het is echt niet zo lastig als je denkt. Investeer desnoods in een eenvoudig kookboek en je zult merken hoe gemakkelijk en leuk zelf koken kan zijn. Voor de echte spaarders: je kunt ook grote porties maken en er een paar dagen van eten.

9. Maak gebruik van de kortingen en promotieprijzen van KILROY voor jonge mensen en studenten

Je kunt ook veel besparen door met ons op reis te gaan. Wij hebben namelijk altijd verschillende aanbiedingen voor jongeren en studenten. Ook hebben we speciaal voor jongeren en studenten voordelige en flexibele vliegtickets naar vele bestemmingen in de wereld. Bestel ook de ISIC-kaart voor kortingen voor jongeren en studenten bij bezienswaardigheden over de hele wereld. Je bestelt hem al voor 15 EUR, maar hij kan je vele euro’s besparen wanneer je op reis bent. Wil jij een kaart bestellen of meer weten over wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.  

   

Hopelijk helpen de tips je goed om te kunnen sparen voor jouw reisavontuur. Vergeet niet dat het in het begin best lastig kan zijn om eraan te beginnen en je eraan te houden, maar zodra je er gewoontes van maakt gaat het veel simpeler zijn. Zeker als je eenmaal je droombestemming hebt bereikt, weet je dat dit het allemaal waard was. Wij wensen je graag heel veel reisgeluk en als je vragen hebt over je reisplannen en -budget, laat het ons weten en helpen we je graag.

alt

Stel je eigen reis samen

Wil jij je eigen reis samenstellen? Zo doe je dat:

  1. Jij vertelt ons waar je heen wilt en wat je graag wilt doen en zien
  2. Wij gaan op zoek naar de leukste opties en beste prijzen
  3. Samen stellen we de reis van je dromen samen!

We controleren je reisschema, helpen je om dit binnen jouw opgegeven budget te realiseren én delen onze reistips met je. Helemaal gratis en helemaal vrijblijvend.

Begin hier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?