{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


14 redenen om niet naar Thailand te gaan

koh-samui-thailand-beach-resort-palm-trees-cover

14 redenen om niet naar Thailand te gaan

Thailand is misschien wel de meest populaire backpackbestemming ter wereld! Waarom zou je NIET naar Thailand gaan? Wij hebben 14 redenen waarom je beter niet kunt gaan, maar je bepaalt het natuurlijk helemaal zelf...

1. Al dat zand!

De keuze uit de stranden op Thailand is reuze! Waar moet je beginnen? Als je thuis blijft heb je deze keuzestress niet. Zoveel zand tussen je tenen, je bilnaad en in je haar wilt toch niemand?  

2. Teveel water!

Veel water, betekent veel eilanden waar je ook tussen moet kiezen. Er zijn wel meer dan honderd eilanden in de Golf van Thailand en in de Andamanse Zee. Elk eiland heeft zijn eigen hoogtepunten. Ga duiken op Koh Tao, ga naar een full moon party op Koh Phangan, herleef de film 'The Beach' op Koh Phi Phi, ga naar Koh Samet of Koh Lanta. Dit is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden!  

3. Het is zo goedkoop... Waar zit het addertje?

Klopt het wel dat alles zo goedkoop is? Verblijf, het heerlijke eten, drankjes, activiteiten en eigenlijk alles is supercheap! Waar zit het addertje? 

4. Veel te warm

Hou jij ook niet van het warme zonnige weer? In Thailand wordt het eigenlijk nooit kouder dan 20 graden... en dat vinden de locals vreselijk!!

5. Het land van de glimlach

Thailand wordt ook wel "Land van de glimlach" genoemd, en dat is niet voor niets! De locals zijn zo ontzettend aardig en helpen je graag. Kunnen wij daar wel tegen als nukkig, klein landje?  

6. Jaloerse vrienden

Een ding is zeker... Jouw vrienden worden gek als je weer een story deelt tijdens je reis in Thailand. Ze gaan je vast unfollowen! 

7. Same, same, but different 

Wat betekent dat eigenlijk?  

8. Hoe stap je in hemelsnaam in een longtail boat?

Is het jou al eens gelukt met succes? Zo'n longtailboat is niet heel stabiel en voor je het weet lig je in het water! Een gewaarschuwd persoon telt voor twee. 

9. Er is niets te doen

Statement: "Thailand is saai en er is niets te doen". Euhmm... behalve natuurlijk de onderwaterwereld te verkennen door te gaan duiken of snorkelen, te gaan shoppen, een trekking te doen, te helpen door vrijwilligerswerk te doen, op zeilcruise gaan , een thaiboxing cursus of bootcamp te doen... Ofzo... Nee, er is inderdaad niets te doen. 

10. Je zult een emmer nooit meer voor een sopje gebruiken

Heb jij wel eens van een bucket gehoord? Je ziet ze overal die kleine emmertjes. We weten zeker dat zodra jij thuis bent je ook je drankjes uit een emmer wilt drinken. 

11. Je wordt hondsdol!

Ben jij ook vergeten je te vaccineren tegen rabies? Kijk dan maar goed uit met al die schattige hondjes, voor je het weet word je er helemaal hondsdol van!  

12. Full moon parties

Een hele nacht feesten om de ochtend erna met een enorme kater wakker te worden. Een full moon party klinkt geweldig, maar dat vind je de dag erna vast niet meer als je ligt uit te brakken op het strand...  

13. De Thaise keuken

Gelukkig hoef je in Thailand niet elke dag Thais te eten, maar heb je ook fastfoodketens. Elke dag heerlijke curry, pad thai of geweldige soepjes, loempias of salades is toch helemaal niets? 

14. Heimwee! 

Eenmaal weer thuisgekomen begint het meteen... De heimwee! Je wilt meteen weer terug naar het heerlijke land met vriendelijke locals, heerlijk eten, prachtige natuur... ahhhhhh, wanneer mag je weer?  

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?