{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Beste bestemmingen 2020

Beste bestemmingen 2020 | Reizen 2020 | KILROY

Top 10 beste bestemmingen voor reizen in 2020

Droom je ervan om een nieuwe bestemming te ontdekken tijdens een reis in 2020? Waar je ook naar op zoek bent, wij beloven dat je iets zult vinden in deze lijst. In 2020 gaat reizen over het bezoeken van nieuwe kleurrijke bestemmingen en het ontdekken van echte klassiekers op een alternatieve manier. Waar brengt 2020 jou naartoe?

Hulp nodig? Kom langs!

Klaar voor een avontuur op de Filipijnen in 2020?
Wat dacht je van een onvergetelijke reis langs de prachtige (onbewoonde) eilanden die de Filipijnen rijk is? Ga eilandhoppen met deze bijzondere rondreis en doe bijzondere plekken aan, zoals El Nido en Inoladoan Island.
Reizen naar de Filipijnen

#1 Filipijnen

Manilla en Boracay zijn prachtig, maar in 2020 is het tijd om je horizon te verbreden en verder te reizen dan deze veelbezochte steden in de Filipijnen. Reis naar Manila en begin je avontuur in de grootste metropool van het land. Ga vanaf hier op zoek naar meer onontdekte plekken, waar je geen massa's toeristen vindt. Zo waan je je in de tropische sferen van Expeditie Robinson. Reis naar het noorden in de richting van het ietwat afgelegen El Nido en de meer dan 50 kleine eilanden, waarvan vele onbewoond en magisch mooi zijn - hier kun je duiken, zeilen en nog veel meer. El Nido is een beschermd natuurgebied, omdat de fauna en flora hier zo bijzonder zijn!

Meer weten? Stuur een bericht

Uitzicht op El Nido in de Filipijnen | Reizen 2020 | Beste bestemmingen 2020 | KILROY

china-colorful-buildings-ornamented-cover
Klaar voor een onvergetelijk avontuur in China?
Met deze toffe rondreis beleef je een bijzonder reisavontuur langs de Zijderoute in China. Start in de stad Xi'an en eindig in Kashgar. Onderweg doorkruis je de Taklamakan woestijn, bewonder je de Chinese Muur en breng je een bezoek aan het kleurrijke natuurfenomeen de Rainbow Mountains in Zhangye.
Lees meer over deze rondreis

#2 China

Dit immense land heeft voor iedere reiziger wel iets te bieden. Van dynamische steden tot bijzondere landschappen, van iconische bezienswaardigheden tot unieke markten en van heerlijke lokale gerechten tot Chinese fastfood restaurants. Ontdek de grote steden van China en kies voor een reis vol indrukken van de metropolen, zoals Hong Kong, Beijing, Xi'an en Shanghai. Of verken de diverse natuur op een meer actieve reis. Zo kan je in China allerlei activiteiten ondernemen, zoals hiking, raften, reizen met de trein en trektochten maken. Houd je van allebei? Maak dan gewoon een combi!

Kom langs, wij helpen je!

Rainbow Mountain in Gansu, China | Reizen 2020 | Beste bestemmingen 2020 | KILROY

new-zealand-christchurch-view-over-harbour
Op zoek naar een klassieker?
Wil jij Nieuw-Zeeland ontdekken, maar huur je liever geen auto of heb je zelf geen rijbewijs? Kies dan voorreizen met een buspas! Zo ben je flexibel, reis je comfortabel en ontmoet je onderweg leuke reisgenoten. Stap wanneer je maar wilt in en uit op de busroute en stel jouw eigen reis samen. Let's go!
Stray

#3 Nieuw-Zeeland

Niet nieuw, maar altijd goed! Nieuw-Zeeland is de ideale bestemming voor backpackers en iedereen die houdt van mooie natuur. Kies voor het maken van een toffe roadtrip met een campervan of leun achterover en reis met een buspas op het Noorder- en Zuidereiland. Hiernaast lees je hier meer over. Wil je Nieuw-Zeeland combineren met andere perfecte bestemmingen voor backpackers? Kies dan voor dit combinatieticket waarmee je naar Indonesië, Australië, Nieuw-Zeeland en Fiji reist.

Kom langs, wij helpen je!

Kustlijn van Coromendal in Nieuw-Zeeland | Reizen 2020 | Beste bestemmingen 2020 | KILROY

 

Vietnam, let's go!
Wil jij op reis naar Vietnam en wil je graag de tofste highlights van het land ontdekken? Dan is deze rondreis iets voor jou. Verken Vietnam samen met andere jonge en avontuurlijke reizigers. De ideale manier om in relatief korte tijd veel van het land te zien!
Ontdek Vietnam in 12 dagen

#4 Vietnam

Het zal geen verrassing zijn dat Vietnam op de lijst van beste bestemmingen voor 2020 staat. Lange tijd was het land een must voor backpackers die door Azië willen reizen. Maar Vietnam heeft nog veel meer te bieden. Je vindt er prachtige landschappen en een warme, gastvrije sfeer. Bovendien maakt de mix van levendige metropolen en oude kleine dorpjes het land een plek vol contrasten waar het sleutelwoord exotische diversiteit is. Het noordelijke en zuidelijke deel van Vietnam zijn heel verschillend, zowel qua natuur als cultuur. Als je genoeg tijd hebt, raden we je daarom aan om het hele land van noord naar zuid te verkennen. Bovendien is Vietnam een paradijselijke bestemming voor fijnproevers. Het eten is hier fantastisch, een combi van het beste van het oosten met een vleugje Franse specialiteiten.

Meer weten? Mail ons

Uitzicht op eilanden van Vietnam | Reizen 2020 | Beste bestemmingen 2020 | KILROY

sumatra-indonesia-baby-orang-oetan
Sumatra ontdekken?
Met deze te gekke rondreis verken je het prachtige Sumatra. Gedurende 14 dagen ontdek je de schitterende natuur van het eiland en bezoek je alle highlights.
Rondreis Sumatra | 14 dagen omringt door natuur

#5 Sumatra & Bali in Indonesië

Indonesië bestaat uit meer dan 17.000(!) eilanden. Het is dus nog niet zo eenvoudig om te kiezen welke je wilt bezoeken. Daarom hebben we het je gemakkelijk gemaakt en onze twee favorieten uitgekozen: het avontuurlijke Sumatra en de gekende favoriet, Bali. Sumatra is een van de grootste eilanden van Indonesië. Hier vind je weelderige landschappen, vulkanische kraters, de thuisbasis van onze verre verwanten de orang-oetans en andere bijzondere dieren zoals tijgers, neushoorns en olifanten.

In tegenstelling tot Sumatra wordt het eiland Bali meer uitgebuit, maar het is nog steeds een puur paradijs waar spiritualiteit centraal staat. Op Bali kan je veel activiteiten doen, zoals surfen en yoga. Wat het eiland extra speciaal maakt, is de lokale bevolking. De mensen die hier wonen zijn ongelooflijk oprecht en sympathiek, dit is wat Bali naar een geheel nieuw niveau brengt in vergelijking met de andere 16.999 Indonesische eilanden.

Kom langs, wij helpen je!

Uitzicht vanaf klif in Uluwatu, Bali | Reizen 2020 | Beste bestemmingen 2020 | KILROY

cartagena-colombia-old-and-new-city
Ga op avontuur in Colombia
Ontdek Colombia en ga op deze te gekke rondreis die je onder andere naar Cartagena, Santa Maria, Lost City, National Park Tayrona en Medellin brengt. Ontmoet andere avontuurlijke reizigers en geniet van dit indrukwekkende land.
Lees hier meer over de rondreis

#6 Colombia

Colombia, gelegen net boven de evenaar, heeft net als buurland Ecuador een extreem gevarieerd landschap. In het noorden, word je begroet door zonnige stranden, Caribische sfeer en weelderige heuvels. In het zuiden, vind je met sneeuw bedekte bergtoppen en de prachtige Andes. In het uiterste zuiden, richting de grens met Venezuela, word je begroet door prachtige grasvlakten. Te midden van dit alles vind je de Amazonejungle en de hoofdstad Bogota, een steeds populairdere bestemming. De stad werd lang aangeduid als een plaats met politieke conflicten en guerrillaoorlogvoering, maar de stad verandert in positieve zin. In de straten van Bogota vind je leuke salsabars en technoclubs, kleine lokale kleermakers en winkelcentra, gezellige eettentjes en drukke markten. Een aantal andere plekken die je zeker niet mag overslaan op jouw reis door Colombia zijn: National Park Tayrona, Cartagena, San Andres archipel, Lost City en Guatapé. Met andere woorden, een land vol contrasten!

Meer weten? Mail ons

Guatapé van bovenaf | Reizen 2020 | Beste bestemmingen 2020 | KILROY

California-santa-monica-crosswalk-boulevard-cover
Klaar voor de ultieme roadtrip?
Hier hebben wij een aantal van onze favorieten voor jou verzameld.
Vind jouw ideale roadtrip route

#7 Amerika

Vergeet die stedentrip naar New York, kies voor een echt avontuur en maak de ultieme roadtrip door de Verenigde Staten! Wat dacht je van een roadtrip van kust naar kust, in de zuidelijke staten, in Californië, verken de westkust of trek rond op Hawaii. Het kan allemaal en dit zijn slechts een aantal van de mogelijkheden voor een onvergetelijke roadtrip. Op deze manier leer je het land op jouw eigen tempo kennen en geniet van de vrijheid onderweg. Je zult versteld staan van de adembenemende en gevarieerde landschappen die op jouw roadtrip tegenkomt.

Ben jij klaar om aan jouw roadtrip te beginnen, kies dan voor een goeie campervan waarmee je veilig en voordelig lange afstanden kan afleggen. Kies bijvoorbeeld voor onze Hitop of Kuga campervan. Let's go!

Kom langs, wij helpen je!

Lake Tahoe in Californië | Reizen 2020 | Beste bestemmingen 2020 | KILROY

volunteering-central-america-costa-rica-baby-turtle-cover
Reizen en vrijwilligerswerk in Costa Rica
Combineer chillen op het strand met je handen uit de mouwen steken en draag jouw steentje bij door vrijwilliger te worden in Costa Rica. Er zijn genoeg interessante projecten om uit te kiezen, dus je vind zeker iets wat bij jou past.
Vrijwilligerswerk in Costa Rica

#8 Panama & Costa Rica

We beloven dat Panama alles waar je van droomde waar zal maken. Begin jouw reis met eilandhoppen op de San Blas-eilanden, duiken in kristalhelder water en chillen op heerlijke stranden. Chiriquí is de droombestemming van ecotoerisme en een bezoek aan het kleine bergdorp Boquete is een must. Surfen is bovendien iets dat je moet proberen in Panama, omdat je hier ontzettend veel geweldige surfspots kunt vinden. Twee van onze favorieten zijn Playa Venao en Bocas del Toro. Voordat je aan een avontuur in Midden-Amerika begint, raden we je aan een paar dagen in de hoofdstad Panama-stad door te brengen om de sfeer te proeven, van de lokale keuken te genieten, door Casco Viejo te wandelen en een wandeling langs het Panamakanaal te maken. Reis tussen december en april - dit is de beste reistijd voor Panama!

Ben je eenmaal in Midden-Amerika, dan kan je je reis naar Panama goed combineren met Costa Rica! Ook hier kan je duiken, trektochten maken, de jungle onveilig maken en genieten van een relaxte vibe. Bovendien kan je hier wat betekenen voor de lokale bevolking en natuur, wat dacht je bijvoorbeeld van een maand vrijwilligerswerk doen?

Meer weten? Mail ons

Palmbomen op het strand in Panama | Reizen 2020 | Beste bestemmingen 2020 | KILROY

tokyo-japan-woman-and-neon-sign-cover
Intro Japan
Bezoek de highlights van Japan en maak een epische 10-daagse rondreis. Start in de hoofdstad Tokyo en reis naar Hakone, Mount Fuji, Takayama en Kyoto, om vervolgens te eindigen in Osaka. Klinkt goed toch?
Hier lees je meer

#9 Japan

Een bestemming die zeker bovenaan het lijstje van iedere reiziger moet staan in 2020 is Japan. Dit futuristische land heeft ontzettend veel te bieden. Een heerlijke lokale keuken (wij dromen al weg bij het denken aan verse sushi), prachtige bloesembomen, indrukwekkende tempels, grootse (nationale) parken, mooie bergen, hypermoderne steden en nog veel meer. Wil je in kortere tijd veel zien, kies dan voor een epische rondreis (zoals hiernaast) of reis op jouw eigen tempo met de Japan Rail Pass tussen Tokyo, Osaka, Kyoto en andere grote steden.

Tip! Vermijd Japan in de zomer van 2020 i.v.m. de Olympische Spelen.

Kom langs, wij helpen je!

Geisha's in tuin in Kyoto | Reizen 2020 | Beste bestemmingen 2020 | KILROY

kloof-corner-cape-town-south-africa-guy-with-camera-sidebar
Op zoek naar The Big Five?
Ga dan op safari in een van Zuid-Afrika's hoogtepunten, Kruger National Park. In dit beschermd natuurreservaat krijg je de kans om prachtige wilde dieren te spotten. Olifanten, giraffen, wilde zwijnen, antilopen, zebra's en nog veel meer. Met een ervaren gids reis je daar rond in dit immense park en leer je veel over het nationale park en haar inwoners. Spot jij The Big Five?
Lees hier meer

#10 Zuid-Afrika

Uiteraard is ook Zuid-Afrika een van onze favoriete bestemmingen voor 2020. Het land is perfect voor dieren- en natuurliefhebbers met de vele nationale parken en reservaten. Maar wat dacht je ervan om Zuid-Afrika op een alternatieve manier te ontdekken, namelijk met een hop-on/hop-off bus. Kies voor een buspas van Baz Bus, volg een toffe busroute en stap in en uit wanneer je maar wilt. Zo kan je alles op jouw eigen tempo doen en kan je achterover leunen terwijl een ervaren gids je naar jouw volgende bestemming brengt. Ideaal toch? Zo ben je lekker flexibel en zie je onderweg ontzettend veel!

Meer weten? Mail ons

Olifant in Kruger National Park | Reizen 2020 | Beste bestemmingen 2020 | KILROY

Wil je op reis in 2020?

Maar weet je niet waarheen? No worries! Onze reisspecialisten helpen je bij het kiezen van de juiste bestemmingen en route. Wij zorgen ervoor dat jouw reis perfect bij je past. Kom eens gezellig langs, dan kunnen we eens kletsen over je plannen, wensen en budget. We stellen de ideale reis voor je samen. Komt het je beter uit om eens te bellen, maak dan een telefonische afspraak. Jij beslist!

Kom bij ons langs!

alt

Stel je eigen reis samen!

Wil jij je eigen reis samenstellen? Zo doe je dat:

  1. Jij vertelt ons waar je heen wilt en wat je graag wilt doen en zien
  2. Wij gaan op zoek naar de leukste opties en beste prijzen
  3. Samen stellen we de reis van je dromen samen!

We controleren je reisschema, helpen je om dit binnen jouw opgegeven budget te realiseren én delen onze reistips met je. Helemaal gratis en helemaal vrijblijvend.

Begin hier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?