{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Bestemmingen waar je NU heen kunt reizen

campervan-girl-in-van-transport

Verlang je ernaar om deze winter op reis te gaan? Wij helpen je plannen te maken die ook door kunnen gaan!


Nu steeds meer mensen ervoor kiezen zich te laten vaccineren, gaat de wereld langzaam maar zeker weer open. Maar je bent niet de enige die jezelf de vraag stelt: waar kan ik deze winter naartoe reizen en hoe worden mijn reisplannen beïnvloed door de nieuwe virusvariant Omikron? Het korte antwoord is dat je daadwerkelijk naar veel prachtige bestemmingen kunt reizen - zolang je aan de vereisten voldoet en op de hoogte bent van de beperkingen die ter plaatse gelden. Lees verder om erachter te komen hoe je jouw reisdromen waar kunt maken + suggesties voor bestemmingen die je NU kunt bezoeken!


Of je nu wilt reizen, is helemaal aan jou - maar als je de kans wilt vergroten om daadwerkelijk op reis te kunnen gaan, hebben we enkele tips:


  • Hoe geweldig is het om de wereld rond te reizen? Daar zijn we zeker van! Maar op dit moment is het misschien nog te hoog gegrepen, gezien de snelle veranderingen in de luchtvaart, toegangsregels en lokale beperkingen. Kies in plaats daarvan 1-2 bestemmingen om er zeker van te zijn dat je reis niet wordt gecanceled. Het positieve is dat je meer tijd hebt om plekken in het land te verkennen die je anders misschien niet zou hebben bezocht. Geïnspireerd door enkele toffe reissuggesties die we hieronder hebben samengesteld!

  • Voordat je beslist waar je naartoe gaat, moet je op de hoogte zijn van de huidige vaccinatiestatus van het land. Het geeft je namelijk een indicatie van hoe waarschijnlijk het is dat er op korte termijn nieuwe toegangsregels en lokale beperkingen worden ingevoerd en je reisplannen worden stopgezet.

  • Vergeet niet dat een reisverzekering het enige is dat je absoluut nodig hebt als je in deze tijd wilt reizen, naast je paspoort natuurlijk. Maar met een goede reisverzekering kun je het rustig aan doen en onnodige stress voorkomen als je pech hebt op reis. Vraag het ons en wij zorgen ervoor dat je volledig verzekerd bent op reis!

  • Zelfs onder normale omstandigheden kan het lastig zijn om een ​​reis te plannen en komen er altijd veel vragen bij kijken. Dat is precies waarom wij bestaan! Boek een afspraak met onze travel specialists in de winkel of telefonisch geheel gratis en we zullen ons best doen om je reisdromen waar te maken! Ze hebben samen al heel de wereld gezien en blijven constant op de hoogte van de corona-status zodat je zelf niet alles hoeft bij te houden!

  • Last but not least is het belangrijk om flexibel te zijn. Met Boek met Zekerheid boeken volledig gevaccineerden zorgeloos hun reis bij ons. Dit betekent dat je jouw reis boekt met zeer flexibele voorwaarden en je een aanbetaling van 35% van de totale kosten moet betalen en vervolgens kunt wachten met de laatste betaling tot 35 dagen voor vertrek. Lees hier meer over de voordelen of vraag het onze travel specialists en wij vertellen je meer!

Krijg persoonlijk reisadvies

Spaans, surfen en vrijwilligerswerk in Costa Rica

Als je dit magische land nog niet hebt bezocht, is het NU tijd om je reis naar Costa Rica te plannen! Wat dacht je van een paar weken ontsnappen aan de koude Nederlandse winter om Spaans te leren, yoga te oefenen, vrijwilligerswerk te doen en de weelderige natuur en dieren in het Tortuguero National Park te verkennen? Costa Rica is ook een droom voor diegenen die van een adrenaline boost houden. In plaats van je reisbudget te besteden aan vervoer tussen verschillende landen, kunt je het meeste uit je ervaring halen en toffe activiteiten, zoals surfen of bungyjumpen, van je bucketlist strepen. Pura Vida!


Reistijd: 4-6 weken

Prijs vanaf: 2589 EUR
(inclusief vluchten, boekingskosten, cursus Spaans, vrijwilligerswerk en 1 avontuurlijke tour)

Ga naar Costa Rica

 

Epic reis in Thailand

Het is niet moeilijk te begrijpen waarom Thailand jaar na jaar een populaire bestemming blijft. Er is voor elk wat wils: krijtwitte zandstranden, weelderige natuur, tempels en natuurlijk fantastisch Thais eten! Deze reissuggestie neemt je mee van het bruisende Bangkok, door de jungle van Hua Hin en Khao Sok National Park. Doe 2 weken vrijwilligerswerk bij een dierenopvangcentrum en eindig met een duik op Koh Tao. Word je al enthousiast? Je kunt altijd verder reizen of de route wijzigen!

Reistijd: 5-6 weken

Prijs vanaf: 2394 EUR
(inclusief vluchten, boekingskosten, duikcursus, vrijwilligerswerk en 2 avontuurlijke tours)

Let's go!

Droomcombi: Sri Lanka & Malediven

Wat dacht je ervan om eilandhoppen op de Malediven te combineren met de weelderige natuur en wilde dieren van Sri Lanka? Deze reisroute noemen we niet voor niets de ultieme droomcombi! Ontmoet een heleboel andere backpackers in Malé om je zeilavontuur in de Indische Oceaan te beginnen. Je kunt ook uitkijken naar een avontuurlijke reis door het prachtige landschap van Sri Lanka en last but not least een surfkamp in Ahangama, je leert surfen als een pro!

Reistijd: ongeveer 6 weken

Prijs vanaf: 3700 EUR
(inclusief vluchten, boekingskosten, eilandhoppen, surfkamp en 1 avontuurlijke tour)

 

Bekijk deze reis

Roadtrip in Florida

Er is geen betere manier om de Verenigde Staten te ervaren dan met een roadtrip. De lijst met plaatsen die een bezoek waard zijn, kan onredelijk lang worden. Maar als je verlangt naar zon en warmte, dan is een roadtrip in het zonnige Florida precies wat je zoekt! Begin en eindig je roadtrip in Miami en verken onderweg alle kleurrijke steden, witte zandstranden en moerassen waar alligators leven. Terug in Miami kun je verder reizen naar nieuwe plekken in de VS of weer op een vlucht naar huis springen - het is aan jou!

Reistijd: 2-3 weken

Prijs vanaf: 1199 EUR
(inclusief vluchten, boekingskosten, huurauto en 2 overnachtingen)

Bekijk de roadtriproute

Roadtrip in West-Canada

Als je kou niet zo erg vindt en je van wintersporten zoals skiën en ijshockey houdt, dan is Canada de perfecte plek om in de winter te bezoeken. Haal je huurauto op in Vancouver en ga op pad om enkele van de mooiste nationale parken in Canada te ervaren. Bewonder het uitzicht op de Rocky Mountains en grote steden zoals Vancouver en Calgary. Klinkt dat als iets voor jou? Bekijk de route!

Reistijd: 2-3 weken

Prijs vanaf: 1410 EUR
(inclusief vluchten, boekingskosten, huurauto en 3 overnachtingen)

Ontdek de route

Hoe KILROY je kan helpen

Wist je dat je via KILROY gratis reisadvies kunt krijgen? Praat met onze ervaren reisspecialisten over waar je nu naartoe kunt reizen! Als volledig gevaccineerd persoon zijn er verschillende bestemmingen die je deze winter kunt bezoeken en we zullen je helpen met alle ins en outs om het land in te reizen. Vergeet niet dat dit slechts reissuggesties zijn die precies kunnen worden afgestemd op jouw wensen. Wij helpen je graag!

Ontvang gratis reisadvies

alt

Stel je eigen reis samen!

Wil jij je eigen reis samenstellen? Zo doe je dat:

  1. Jij vertelt ons waar je heen wilt en wat je graag wilt doen en zien
  2. Wij gaan op zoek naar de leukste opties en beste prijzen
  3. Samen stellen we de reis van je dromen samen!

We controleren je reisschema, helpen je om dit binnen jouw opgegeven budget te realiseren én delen onze reistips met je. Helemaal gratis en helemaal vrijblijvend.

Begin hier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?