Boek een vliegticket

Type

Volwassenen (12+ jaar)

Volwassenen

+
{{ adultsValue }}
-

Kinderen 0-11 jaar (stoel)

+
{{ childrenValue }}
-

Baby's < 2 jaar (schoot)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dit veld moet ingevuld worden

9 Alleen op deze data Economy

Type

Volwassenen (12+ jaar)

Volwassenen

+
{{ adultsValue }}
-

Kinderen 0-11 jaar (stoel)

+
{{ childrenValue }}
-

Baby's < 2 jaar (schoot)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Zoek vluchten

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Zoek vluchten

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Zoek vluchten
{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Help
Zoek naar bestemmingen, activiteiten, rondreizen, reisinspiratie, etc.

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Niet gevonden naar wat je op zoek was?

Neem contact op met ons, wij helpen je graag verder op weg.

Hoe ziet reizen eruit in 2021?

Hoe ziet reizen eruit in 2021?

Hoe wij denken dat het reizen er vanaf 2021 uit zal zien

Nu we aan de vooravond staan van een nieuw - en hopelijk veel leuker - jaar, hebben velen ons gevraagd hoe wij als reisadviseurs denken dat reizen eruit zal zien in 2021. Nou, als 2020 ons al iets heeft geleerd, dan is het wel dat er eigenlijk niets te voorspellen valt. Maar omdat we het afgelopen jaar de wereld op de voet hebben gevolgd, hebben we een beweging meegemaakt die de manier waarop we reizen en hoe we ons voelen over reizen overduidelijk zal veranderen. In de komende jaren zullen de steden waarschijnlijk rustiger zijn en daardoor minder vervuild, zullen de populaire bezienswaardigheden minder druk bezocht zijn en zal het reizen - of het nu een snelle weekendtrip naar je buurland is of het reizen over de grens om nieuwe culturen te ontmoeten - niet langer als vanzelfsprekend worden beschouwd.

Voor zover we in de kristallen bol van het reizen kunnen kijken, verwachten we dat de manier van reizen het gedrag zal weerspiegelen dat we in 2020 hebben gezien. Mensen zullen waarschijnlijk meer voorzorgsmaatregelen nemen en de aanbevelingen voor sociale afstandelijkheid volgen, zelfs tijdens het reizen. Onze reizen zullen worden beïnvloed door deze keuzes, waardoor we mogelijk op zoek gaan naar nieuwe bestemmingen, we zullen misschien langzamer reizen, langer ergens blijven en de natuur en het buitenleven een veel grotere rol laten spelen in onze reizen.

surfing-general-7-cover

Dichter bij huis op reis

De reislust is er nog steeds, maar velen zullen in 2021 dichter bij huis willen reizen en we voorspellen dat dit een nieuwe trend zal worden en de vraag naar Europese bestemmingen zal doen toenemen.

Het goede nieuws is dat Europa heel wat te bieden heeft. Europa is namelijk echt niet alleen voor korte stedentrips en een vakantie met je ouders. We zullen steeds meer mensen naar Europa zien reizen met dezelfde mentaliteit met dezelfde soort ervaringen en avonturen als bij lange-afstandsbestemmingen. Dat betekent dat reizigers langer op één bestemming zullen blijven en geen 'vakantiestemming' maar meer een 'reizende mentaliteit' zullen hebben.

Roadtrippen door de Balkan, surflessen volgen langs de kust van Portugal en eilandhoppen in de Griekse eilanden zullen in populariteit toenemen en voor sommigen zelfs hun gap year travel door Thailand en Vietnam vervangen.

Train Belgium Antwerpen Central Station Kievit

Reizen met de auto en trein om de drukte te vermijden

Als je jezelf van de ene plaats naar de andere kunt verplaatsen en toch grote drukte kunt vermijden, zullen meer mensen ervoor kiezen om met de auto of de trein te reizen dan ze in het verleden hebben gedaan. Interrail zal een comeback maken en we zien nu al dat mensen als nooit tevoren autobusjes kopen, die van stoelen en interieurs worden gestript om plaats te maken voor een bed en een kleine keuken, om op die manier de dromen in vervulling te laten gaan om met een campervan door Europa te trekken.

Het element van vrijheid zal dus ook een grote rol spelen in de toename van het aantal auto's, campervans en treinen. De flexibiliteit en vrijheid om in je eigen tempo te reizen en tegelijkertijd de drukte te vermijden zal ook een grote rol spelen bij de keuze van het vervoersmiddel.

Slovenia Canoeing On Soca River Near Kobarid Cover

Onbekende bestemmingen en de natuur

Na maanden en maanden netjes in ons kot te zijn gebleven, geloven we dat we een grotere wens zullen zien om naar onbekende bestemmingen te reizen, weg van de toeristische hotspots en grote steden.

De natuur zal daarbij een grote aantrekkingskracht hebben op vele reizigers. Dit zal betekenen dat veel meer reizigers naar nationale parken zullen afreizen, om mooie hikes te maken, onder de sterren te kamperen en zullen genieten van buitenactiviteiten zoals fietsen, raften, surfen, vissen en wandelen. 

Volunteer Plastic

Duurzamer reizen, langer wegblijven en lokaal ervaren

We zien ook een verschuiving naar een meer duurzame manier van reizen. Geboren uit de erkenning dat onze planeet baat heeft gehad bij minder reizen in het afgelopen jaar, maar ook uit de ontdekking dat reizen veel meer is dan alleen een vrijetijdsinvulling en iets wat we niet meer als vanzelfsprekend beschouwen.

Met de toegenomen aandacht voor duurzaamheid verwachten we dat veel reizigers veel langzamer zullen reizen en langer weg zullen blijven. Met andere woorden, het lijkt erop dat we minder vaak op reis zullen vertrekken om op die manier langere reizen te kunnen maken. 

Omdat we mogelijk nog een tijdje een bepaalde afstand van elkaar zullen moeten houden zal dit ook tijdens het reizen een rol spelen. Naar alle waarschijnlijkheid zal dat betekenen dat we een toename zullen zien in de vraag naar kleinere en zelfs lokale accommodatie, zodat reizigers uit de buurt kunnen blijven van grote massa's en drukke hotels.

planning-map-pins-usa-cover

Waar passen wij als reisadviseurs in dit alles?

We kunnen niet ontkennen dat het een zwaar jaar is geweest voor de reisindustrie, maar er lijkt licht te zijn aan het einde van de tunnel. De afgelopen maanden hebben we met alle plezier klaar gestaan met advies voor mensen die graag wilden weten of en hoe ze op reis konden binnen de maatregelen rondom corona. We zijn blij dat we nog altijd advies kunnen geven over waar je veilig kunt reizen om samen op deze manier de droom van een zorgeloos avontuur in leven te houden. 

Op dit moment weten we nog steeds niet hoe het verder zal verlopen met het vaccin en eventuele medicijnen, maar we zijn er zeker van dat we weer zullen gaan reizen. Sommige aspecten van het reizen zullen voor altijd zijn veranderd, terwijl andere dingen zullen blijven zoals ze altijd al waren. Als het vaccin een realiteit en succes wordt dan zal ze zorgen voor een terugkeer naar de meer normale dagelijkse omstandigheden, waaronder het reizen. Wij zijn alleszins hoopvol en opgewonden over de toekomst en geloven dat er zeker weer een tijd gaat zijn waarin er mooie avonturen plaats zullen vinden.

Wil jij weten hoe we jou verder kunnen helpen met jouw toekomstige reisplannen? Hier lees je er meer over

Vul alle velden in

Oeps! Je bent per ongeluk beland op de verkeerde bestemming. Nu bestaat er op reis geen "verkeerde" bestemming, maar online vragen we je toch om het even opnieuw te proberen ;)

Sluit
Contact
E-mail

Weet je al precies waar je naartoe wil reizen of heb je nog geen idee? Mail ons en wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.

Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor je bericht. We gaan er snel mee aan de slag en laten je binnenkort iets weten. De wereld gaat weer beetje bij beetje open en veel reizigers zijn plannen aan het maken. Door deze drukte kan het iets langer duren voordat we je bericht kunnen beantwoorden.

Onze mails zijn ook gek op reizen, het kan daarom zijn dat ons antwoord in jouw spambox terecht zal komen. Hou die voor de zekerheid dus ook even in de gaten!

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

Afspraak maken

Ben je bezig met je volgende reis? Maak een afspraak met onze reisspecialisten om jouw droomreis samen te stellen. Onze winkel in Gent is open op afspraak van maandag tot vrijdag. Je kunt ook een video- of belafspraak plannen met een van onze reisspecialisten.

  • {{ officeOption }}
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor jouw aanvraag en interesse in een reis met ons. 

Een afspraak is pas definitief als wij jou hebben gecontacteerd met een uiteindelijke datum en tijdstip. 

We verheugen ons erop samen een toffe reis met jou samen te stellen! 

 

Let op! Onze mails zijn net als wij gek van reizen. Hou daarom ook je spam in de gaten.

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?