Boek een vliegticket

Type

Volwassenen (12+ jaar)

Volwassenen

+
{{ adultsValue }}
-

Kinderen 0-11 jaar (stoel)

+
{{ childrenValue }}
-

Baby's < 2 jaar (schoot)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dit veld moet ingevuld worden

9 Alleen op deze data Economy

Type

Volwassenen (12+ jaar)

Volwassenen

+
{{ adultsValue }}
-

Kinderen 0-11 jaar (stoel)

+
{{ childrenValue }}
-

Baby's < 2 jaar (schoot)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Zoek vluchten

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Zoek vluchten

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Zoek vluchten
{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Help
Zoek naar bestemmingen, activiteiten, rondreizen, reisinspiratie, etc.

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Niet gevonden naar wat je op zoek was?

Neem contact op met ons, wij helpen je graag verder op weg.

Reisinformatie en veel gestelde vragen Coronavirus

Reisinformatie en veel gestelde vragen Coronavirus

Door de uitbraak van het Coronavirus (COVID-19) stond de reiswereld op z’n kop en is er veel veranderd. Gelukkig zien we steeds meer versoepelingen en mogen we weer reizen, maar zijn we nog steeds niet terug in een normale (reis)wereld. Aangezien wij enorm veel van reizen houden zijn wij ook een voorstander voor het openen van alle grenzen voor reizigers over de hele wereld. We stimuleren dan ook elke reiziger om gevaccineerd op reis te gaan, om teleurstellingen te voorkomen. Uiteraard is jouw veiligheid belangrijk voor ons en wij adviseren je dan ook om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en de reisbeperkingen per bestemming. Bij KILROY volgen we het laatste nieuws en de reisadviezen via het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de FOD Volksgezondheid.

Ik heb een vraag over mijn (geannuleerde) reis. Wat moet ik doen?

 • Heb je zelf online/via onze website je vluchten geboekt?
  Vind antwoord op je vragen en actuele informatie hier. Je kunt onze Engelstalige online klantenservice op werkdagen tussen 12:00 en 16:00 uur telefonisch bereiken via  +32 2 588 71 89 of stuur een mail met in de titel ; je vertrekdatum, land van vertrek en reservatie code.

 • Heb je je vluchten via een reisspecialist geboekt? Doe dan als volgt:
  Bel je reisspecialist direct of bel ons op +32 466 90 02 22 (ma t/m vrij 10:00u – 18:00u)

  Of stuur een mail met in de titel ; je vertrekdatum, land van vertrek en boekingsreferentie (reservatie code).

 

Veelgestelde vragen

Een reis boeken

Waar kan ik wel en niet naartoe reizen?

Wij volgen het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Wil je naar een land reizen met een oranje reisadvies, dan ben je zelf verantwoordelijk voor het verzamelen van de informatie rond de reisvoorwaarden. Raadpleeg de website van de lokale overheid van het land waar je van plan bent naartoe te reizen om de laatste inreisbeperkingen te volgen en hou het laatste nieuws van IATA in de gaten. Zorg ook dat je op de hoogte bent van de regels voor het terugreizen naar België vanuit een risicogebied via deze link. Momenteel geldt voor veel hoog risicolanden een verplichte test en/of thuisquarantaine na aankomst in België.

Op dit moment voeren wij alleen pakketreizen uit naar landen met een oranje of groen reisadvies. 

Let op: als een land een oranje reisadvies heeft, betekent dit nog niet dat je zonder reisrestricties naar dit land kunt afreizen. Check altijd de inreisregels van jouw bestemming (via Re – Open Europa of Reisadvies van Buitenlandse Zaken)  om te zien of je hieraan wilt en kunt voldoen.

 • Kleurcode rood: regio’s of landen waar personen een hoog risico op besmetting lopen. Deze landen worden afgeraden om naartoe te reizen als het gaat om een niet – essentiële reis.
 • Kleurcode oranje: regio’s of landen waarvoor een matig risico op besmetting is vastgesteld. Het ministerie van Buitenlandse Zaken adviseert u alleen naar dit gebied te reizen als dat echt noodzakelijk is. Vakantiereizen zijn niet noodzakelijk. Wanneer u besluit toch af te reizen, bereid u dan zeer goed voor.
 • Kleurcode groen: regio’s of landen waarvoor een laag risico op besmetting is vastgesteld. Je kan naar deze landen reizen, ook als het een niet – essentiële reis is.

Terugkeer als inwoner na verblijf in het buitenland

Terugkeer uit groene of oranje zone:

 • Geen verplichting tot quarantaine of test.
 • LET OP: je moet wel nog steeds het PLF formulier invullen 48u voor aankomst.
 • Let wel: de status van een zone kan tijdens je verblijf steeds wijzigen.


Terugkeer uit rode zone:

 • Wie beschikt over een digitaal coronacertificaat met volledig vaccinatie (+ 2 weken), recente negatieve PCR-test (< 72 uur) of herstelcertificaat hoeft niet in quarantaine.
 • Wie zich bij aankomst onmiddellijk laat testen (dag 1 of dag 2), hoeft niet in quarantaine. Voor personen vanaf 12 jaar wordt een negatieve PCR-test gevraagd. Kinderen onder de 12 jaar zijn vrijgesteld van testverplichting.


Terugkeer uit zone met heel hoog risico (“variants of concern”):

 • Verplichte quarantaine van 10 dagen met PCR-test op dag 1 en dag 7.
 • Deze verplichting geldt ook voor personen die volledig gevaccineerd zijn of in het land zelf al een negatieve test hebben afgelegd. Het gaat immers om gevaarlijke virusvarianten die we buiten Europa willen houden.

Ik wil een reis boeken. Kan dit?

Jazeker! We begrijpen dat er nog veel onzekerheid is, maar dat je ook staat te popelen om een mooie reis te boeken. Wil je alvast je reis boeken, maar vind je de onzekerheid lastig? Neem dan contact met ons op. 

Ik wil alleen een vliegticket boeken. Kan dit?

Ja dat kan, via de button vluchten rechts bovenaan onze website. Je bent dan wel zelf verantwoordelijk voor het lezen van de voorwaarden van je ticket. In geval van een wijziging of annulering gelden de regels van de betreffende luchtvaartmaatschappij en rekenen wij dus ook de mogelijke kosten door. Wil je minder risico’s en beter beschermd zijn? Dan raden we je aan een pakketreis te boeken via een reisspecialist.

Voorwaarden en annuleringen

Wat als de regels veranderen nadat ik geboekt heb?

Iedere reiziger is zelf verantwoordelijk voor het naleven van de vereiste paspoort-, visum- en gezondheidsbepalingen (dit geldt ook voor transitverkeer). Als reiziger ben je verplicht de juiste regels en actuele informatie te verschaffen voor zover mogelijk beschikbaar is. Als de toegangsregels veranderen en je de reis niet kunt voltooien vanwege dergelijke wijzigingen zoals gepland, heb je niet in alle gevallen recht op restitutie. Contacteer ons en wij zullen met jou kijken naar de mogelijkheden.

Ik heb een pakketreis bij KILROY geboekt. Waar heb ik recht op en wat zijn de voorwaarden?

Als binnen 14 dagen voor vertrek een nieuw reisadvies wordt ingevoerd tegen onnodig reizen en je hierdoor niet naar de bestemming kunt reizen, ben je gedekt door de ‘Reisvoorwaarden voor pakketreizen’ en krijg je de geannuleerde reisonderdelen vergoed. Contacteer ons over de exacte voorwaarden van jouw reis.

Ik heb alleen een vliegticket geboekt. Wat nu?

Als je alleen een vliegticket hebt geboekt, zijn wij genoodzaakt de geldende regels van de betreffende luchtvaartmaatschappij te hanteren. Natuurlijk helpen we je bij elke wijziging of annulering. Mogelijke kosten van de luchtvaartmaatschappij moeten wij doorrekenen. Voor vragen over een online geboekte reis kun je bij onze online customer service terecht.

Ik heb een vlucht naar een bestemming met een inreisbeperking. Wat nu?

We raden je aan te wachten tot ongeveer 2 – 4 weken voor je vertrek met het maken van een beslissing over je geboekte reis, omdat reisbeperkingen op een later moment weer kunnen veranderen. Ook kan het zijn dat een luchtvaartmaatschappij korter voor vertrek zelf haar vluchten annuleert, waardoor je meer kans hebt op een volledige restitutie. Op de website van je luchtvaartmaatschappij kan je zien of jouw geboekte vlucht nog wordt uitgevoerd. Mocht je vlucht geannuleerd zijn neem dan contact met ons op.

Ik heb nog een reis gepland staan. Kan dat nog doorgaan?

Op dit moment versoepelen sommige landen hun aanpak, maar dit gaat heel geleidelijk. We moeten afwachten wanneer welke grenzen precies weer open zullen gaan en of onze reizen dan nog op dezelfde manier kunnen worden uitgevoerd. Je kunt jezelf op de hoogte houden van de huidige situatie op jouw bestemming via het Ministerie van Buitenlandse Zaken en IATA.

Ik moet een restbetaling doen voor mijn reis, maar ik ben onzeker of deze door kan gaan vanwege Corona. Moet ik alsnog betalen?

Volgens de informatie voor reizigers van FGOV dien je te voldoen aan de betalingstermijn van de reisorganisatie, ook in deze onzekere tijden. In overleg kan KILROY daar vanwege Corona flexibel mee omgaan. Contact ons zodat we kunnen kijken wat hierin voor jou mogelijk is.

Aankomende evenementen

Vul alle velden in

Sluit
Contact
E-mail

Weet je al precies waar je naartoe wil reizen of heb je nog geen idee? Mail ons en wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.

Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor je bericht. We gaan er snel mee aan de slag en laten je binnenkort iets weten. De wereld gaat weer beetje bij beetje open en veel reizigers zijn plannen aan het maken. Door deze drukte kan het iets langer duren voordat we je bericht kunnen beantwoorden.

Onze mails zijn ook gek op reizen, het kan daarom zijn dat ons antwoord in jouw spambox terecht zal komen. Hou die voor de zekerheid dus ook even in de gaten!

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

Afspraak maken

Ben je bezig met je volgende reis? Maak een afspraak met onze reisspecialisten om jouw droomreis samen te stellen. Onze winkel in Gent is open op afspraak van maandag tot vrijdag. Je kunt ook een video- of belafspraak plannen met een van onze reisspecialisten.

 • {{ officeOption }}
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor jouw aanvraag en interesse in een reis met ons. 

Een afspraak is pas definitief als wij jou hebben gecontacteerd met een uiteindelijke datum en tijdstip. 

We verheugen ons erop samen een toffe reis met jou samen te stellen! 

 

Let op! Onze mails zijn net als wij gek van reizen. Hou daarom ook je spam in de gaten.

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?