{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


9 tips om lid te worden van de Mile High Club

Airplane During Sunset

9 tips om lid te worden van de Mile High Club

We hebben er allemaal al van gehoord en misschien wel stiekem eens over gedroomd. Tijdens je lange vluchten heb je ze misschien al eens gezien, koppeltjes die wachten tot het donker is en stiekem naar het toilet sluipen of een dekentje op de rij naast je waaronder net iets te veel beweging aan de gang is om enkel een onrustige slaper te kunnen zijn. Alhoewel de Mile High club geen nieuw concept is, zijn er nog steeds een heleboel creatievelingen op zoek naar verschillende manieren om lid te worden van deze club.

Vertrek op je volgende reis om lid te kunnen worden van de Mile High Club
Om lid te kunnen worden van de Mile High Club, moet je natuurlijk een vliegtuig nemen. En daar kunnen wij je mee helpen. Ontdek al onze bestemmingen en begin weg te dromen over je volgende avontuur!
Bestemmingen

Enkele tips om lid te worden van de Mile High Club

Er zijn ook enkele voorwaarden aan verbonden:

  • Je moet je op een minimum hoogte van 5280 ft bevinden (=een mijl).
  • Er moet sprake zijn van 'seksuele betrekkingen'.
  • De oude garde van piloten zal je zeggen dat je je eigenlijk ook aan het stuur van het vliegtuig moet bevinden, maar dit is over tijd wat verwaterd geraakt.

1. Reis je alleen? Wees op tijd

Tips voor de Mile High Club

Als je alleen reist, zorg er dan voor dat je zeker op tijd aan de gate bent. Dit geeft je wat extra tijd om rond te kijken en een knappe medepassagier te spotten. Eenmaal aan boord, vraag een andere passagier om van plaats te wisselen, zodat je je wat dichter bij die knapperd bevindt. Tip: hou je kussen en dekentje bij je, deze komen later misschien nog wel van pas.

2. Vlieg 's nachts

Tips voor de Mile High Club

Het voordeel van 's nachts te reizen is dat deze vluchten ingesteld zijn om passagiers te laten slapen: er zijn dekentjes en kussens en nadat het avondeten is geserveerd gaan de lichten uit... Niet enkel het grotendeel van de passagiers legt zich wat later te slapen, maar ook een deel van de crew. En hoe minder mensen er wakker zijn, hoe minder de toiletten gebruikt worden. Het gezegde is niet voor niets 'the sky is the limit'!

3. Kies je locatie en stoel

Tips voor de Mile High Club

Helemaal vooraan is misschien niet de beste locatie met een hele vlieger die je aankijkt als je de deur opent en op lange afstandsvluchten zit het cabinepersoneel vaak samen helemaal achteraan. Denk dus even na waar je het minste aandacht trekt.

4. Plan je actie

Tips voor de Mile High Club

Als je twee personen samen in het toilet ziet gaan betekent dit vaak maar één ding. Dus hou een beetje afstand van elkaar en ga eventjes na je partner in crime het toilet binnen.

6. Timing

Tips voor de Mile High Club

Je hebt natuurlijk niet de hele vlucht de tijd, dus je timing is belangrijk! 

7. Wees snel

Tips voor de Mile High Club

In de Mile High Club draait het er niet om hoe goed je was of hoelang je het kon volhouden. Je wilt natuurlijk ook niet betrapt worden, dus een half uur in het toilet doorbrengen is een no-go! Dit is niet de plek voor extra knuffels, eenmaal je klaar bent ga je door. Spoiler alert: deze seks zal waarschijnlijk niet de beste seks zijn die je ooit hebt gehad. 

8. Doe alsof er niets aan de hand is

Tips voor de Mile High Club

Jammer genoeg is het niet mogelijk om te zien of de kust vrij is. Dus open de deur en wandel naar buiten alsof er niets aan de hand is. Je zult misschien wel wat commentaar krijgen of gelach horen, maar wandel gewoon terug naar je plek en ga verder met je film.

9. Wees bereid de gevolgen te dragen

Tips voor de Mile High Club

Op zichzelf is lid worden van de Mile High Club niet illegaal, maar daarnaast heb je natuurlijk wel regels i.v.m. seks en gedrag in het openbaar en de regels van de luchtvaartmaatschappij omtrent wat is toegelaten en wat niet. Deze kunnen soms nogal verschillen van land tot land. Soms kom je ervan af met een kleine berisping van het cabinepersoneel maar soms ook niet. 

Opmerking: Dit artikel is geen instructie handleiding!

Om effectief lid te worden van de mile high club, kunnen we je helaas niet mee helpen. Maar we kunnen je wel naar jouw droombestemming brengen. Wat je op die vlucht doet, is aan jou. ;) Maak een afspraak met onze reisspecialisten om je volgende avontuur te plannen:

AFSPRAAK MAKEN

alt

Stel je eigen reis samen

Wil jij je eigen reis samenstellen? Zo doe je dat:

  1. Jij vertelt ons waar je heen wilt en wat je graag wilt doen en zien
  2. Wij gaan op zoek naar de leukste opties en beste prijzen
  3. Samen stellen we de reis van je dromen samen!

We controleren je reisschema, helpen je om dit binnen jouw opgegeven budget te realiseren én delen onze reistips met je. Helemaal gratis en helemaal vrijblijvend.

Begin hier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?