Boek een vliegticket

Type

Volwassenen (12+ jaar)

Volwassenen

+
{{ adultsValue }}
-

Kinderen 0-11 jaar (stoel)

+
{{ childrenValue }}
-

Baby's < 2 jaar (schoot)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dit veld moet ingevuld worden

9 Alleen op deze data Economy

Type

Volwassenen (12+ jaar)

Volwassenen

+
{{ adultsValue }}
-

Kinderen 0-11 jaar (stoel)

+
{{ childrenValue }}
-

Baby's < 2 jaar (schoot)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Zoek vluchten

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Zoek vluchten

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Zoek vluchten
{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Help
Zoek naar bestemmingen, activiteiten, rondreizen, reisinspiratie, etc.

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Niet gevonden naar wat je op zoek was?

Neem contact op met ons, wij helpen je graag verder op weg.

Top 10 Travel Festival sessies

Travel Festival Main Promotion Image WEB

Herbekijk de meest populaire travel talks van ons Travel Festival!

Ons allereerste Travel Festival zit erop en het was in een woord fantastisch. Uiteraard moeten we jullie hiervoor bedanken. Zonder jullie enthousiasme, input en vooral jullie onuitblusbaar verlangen om te blijven reizen, was dit allemaal niet mogelijk. Dus eerst en vooral een dikke dankjewel voor jullie allemaal. Gelukkige hoeft het hier ook niet te stoppen. 

Voor zij die maar niet genoeg krijgen van het Travel Festival, of zij die enkele sessies gemist hebben en die toch nog graag willen bekijken, verzamelen we hier de 10 meest bekeken webinars. Bekijk ze via de link en blijf dromen, blijf je reiskriebels onderhouden en ga misschien zelf al naar de volgende stap: boeken! Vergeet niet dat wij altijd klaarstaan voor al je vragen!

How to go Digital Nomad 101

Voor advies van twee ervaren digital nomads ben je hier aan het juiste adres. De Deense Maja Grønholdt en Sam Van den Haute uit België zijn digital nomad in hart en nieren. Ze vertellen jullie vol passie alles wat je moet weten om zelf aan de slag te gaan als digital nomad. Hoe voelt het om full-time te reizen? Hoe vind je werk ter plaatse? Hoeveel geld heb je nodig om maandelijks rond te komen? Een echte must voor iedereen die snakt naar antwoorden op al deze vragen en zeker voor zij die alles hier even achter willen laten na een jaartje staycation.  

Bekijk de sessie hier

Why Solo Travel is Good for You!

Benedikt Benediktsson ging voor de eerste keer alleen op reis toen hij 13 was en werd onmiddellijk een fanatiek solo reiziger. Er is geen betere persoon die jullie de vele voordelen aan solo reizen kan uitleggen. Benedikt beantwoordt al jullie prangende vragen over dit onderwerp. Welke plekken kan je het best bezoeken? Hoe kan je groeien als persoon tijdens je solo reizen? Hoe bereid je je voor op je eerste solo reis? En nog zoveel meer. Heb je plannen of een verlangen om er alleen op uit te trekken? Dan mag je deze sessie niet missen!

Luister naar Benedikt's solo travel tips

The Interrail Comeback

Nadine Koszler, Head of Marketing voor Eurail, leidt dit uiterst boeiend gesprek. Slow travel is een trend die steeds populairder wordt en geen enkel vervoersmiddel is beter voor een slow travel avontuur dan de trein. Nadine gaat over de beste Interrail routes in Europa en geeft je de vele voordelen aan reizen met de trein. Mis deze nieuwe reis trend niet!

Ontdek de voordelen aan Interrail

Visiting Every Country Without Flying

Thor Pederson is een echte celebrity in de Deense reisgemeenschap en bekend om zijn Once Upon a Saga-project. Dit project houdt in dat Thor de wereld rondreist zónder het vliegtuig op te stappen. Hij praat over zijn reis rond de wereld, de nu nog steeds bezig is, vertelt je alles over zijn favoriete bestemmingen, de belangrijkste lessen die hij al heeft geleerd en uiteraard ook waarom hij er alles aan doet om het vliegtuig links te laten liggen.

Luister naar de verhalen van Thor

How to Plan Your Round the World Trip

Na een jaar als 2020 snakken jullie waarschijnlijk naar een lange, lange reis. Deze sessie is voor iedereen die ervan droomt een wereldreis te maken. Ontdek hier welke bestemmingen niet mogen ontbreken, welke alternatieve transportmethodes je kan gebruiken, welk budget je nodig hebt en hoe around the world airfare werkt. Luister naar Daniel Møllebjerg die buiten Antarctica reeds elk continent bezocht en dus een vat vol goed advies is! 

Maak je klaar voor je wereldreis

Destinations Uncharted - Must Visit Destinations in 2021

Het wordt tegenwoordig erg moeilijk om bestemmingen te vinden die nog niet zijn aangetast door massatoerisme. Ze bestaan wel nog, je moet er gewoon erg hard naar zoeken. Hard zoeken is nu net wat Asger Michelsen doet als KILROY Travel Consultant. In deze sessie geeft hij je de populairste nieuwe bestemmingen voor 2021. Ideaal voor zij die nog eens een authentieke reiservaring willen meemaken in 2021. 

Ontdek waar je naartoe moet in 2021

Wonders of Central and South America

Veel reizigers die plannen maken om naar Centraal of Zuid-Amerika te trekken stellen zich een paradijs op aarde voor. Eerlijk, ze zitten er niet ver af. Anssi Tapola is een Finse KILROY Travel Expert en een ervaren reiziger in deze prachtige streken. Hij bracht 2 jaar door in verschillende landen in Latijns Amerika en vertelt vol enthousiasme over zijn favoriete bestemmingen en reisroutes, welke avonturen hij er allemaal meemaakte en waar je perfect the beaten track kan verlaten. 

Ontdek alle wonderen uit Centraal en Zuid-Amerika

Travelling Post COVID-19

Hopelijk, binnen ongeveer een jaartje, spotten we corona enkel nog op het strand, in vloeibare vorm, in een koel glazen flesje. Maar hoe reizen we dan? Is reizen dan al veilig? Waar kunnen we naartoe? De vragen blijven, maar Amanda Dunning heeft de antwoorden. Zij is de Brand Partnership Manager bij G Adventures en is een expert in alles dat met COVID en reizen te maken heeft. Luister hier zeker naar als je wat handig advies wil!

Leer meer over reizen post-COVID

Vanlife: The Ultimate Road Trips in a Campervan

Michel ter Borg ontdekte hoe zalig reizen met een campervan is voor het eerst tijdens zijn wereldreis. Sinds die eerste wereldreis trok Michel al door Nieuw-Zeeland, de VS en Canada, steeds met de camper. Hij geeft je enkele van zijn favoriete bestemmingen voor een roadtrip, vertelt je wat hij al allemaal heeft meegemaakt en zoveel meer. De ideale voorbereiding vooraleer je zelf achter het stuur kruipt. 

Begin te dromen over je volgende roadtrip

Sustainable and Responsible Tourism: A Panel Debate

We verzamelden een panel experten die bespreken wat duurzaam reizen nu echt betekent, die tips geven over hoe je jouw reizen duurzamer kan maken, je raad geven over hoe je jouw reisvoetafdruk zo klein mogelijk houdt en nog veel meer. Luister hier zeker naar als je echt geeft om de wereld waarin je de mooiste reizen maakt. 

Luister hier naar het boeiende debat

Aankomende evenementen

Vul alle velden in

Sluit
Contact
E-mail

Weet je al precies waar je naartoe wil reizen of heb je nog geen idee? Mail ons en wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.

Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor je bericht. We gaan er snel mee aan de slag en laten je binnenkort iets weten. De wereld gaat weer beetje bij beetje open en veel reizigers zijn plannen aan het maken. Door deze drukte kan het iets langer duren voordat we je bericht kunnen beantwoorden.

Onze mails zijn ook gek op reizen, het kan daarom zijn dat ons antwoord in jouw spambox terecht zal komen. Hou die voor de zekerheid dus ook even in de gaten!

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

Afspraak maken

Ben je bezig met je volgende reis? Maak een afspraak met onze reisspecialisten om jouw droomreis samen te stellen. Onze winkel in Gent is open op afspraak van maandag tot vrijdag. Je kunt ook een video- of belafspraak plannen met een van onze reisspecialisten.

  • {{ officeOption }}
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor jouw aanvraag en interesse in een reis met ons. 

Een afspraak is pas definitief als wij jou hebben gecontacteerd met een uiteindelijke datum en tijdstip. 

We verheugen ons erop samen een toffe reis met jou samen te stellen! 

 

Let op! Onze mails zijn net als wij gek van reizen. Hou daarom ook je spam in de gaten.

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?