{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Waar kun je als gevaccineerde reiziger naartoe?

Insiprational Two Girls Watching View Over Lake And Mountain Cover

Ben jij volledig gevaccineerd? Plan dan jouw volgende avontuur naar een van deze 9 bestemmingen.

Veel landen gaan weer open voor gevaccineerde reizigers. De reisadviezen veranderen nog steeds continue, maar voor de volgende 9 bestemmingen is het belovend dat ze binnenkort open gaan (of al open zijn!) voor gevaccineerde reizigers. Ze voldoen aan een van de volgende voorwaarden:

  • De bestemming is op het moment alleen open voor gevaccineerde reizigers
  • Als gevaccineerde reiziger hoef je niet meer in quarantaine bij aankomst
  • De bestemming gaat binnenkort open voor gevaccineerde reizigers.

 

1. Canada

Canada is open voor gevaccineerde reizigers

Toronto: Je kunt nu reizen naar het mooie Toronto. De stad verwelkomt gevaccineerde reizigers die van de geweldige food scene, het bruisende nachtleven en prachtige omgeving kunnen genieten. Ook kun je er een korte trip naar Niagara Falls aan toevoegen.  

Banff National Park: Het beeldschone Lake Louise, gelegen op 56 km van het stadje Banff, is een must wanneer je het nationale park bezoekt. Ook Lake Morraine en Lake Peyto zorgen voor prachtige plaatjes. Dit natuurparadijs biedt genoeg mogelijkheden voor activiteiten zoals hiken, mountainbiken, kajakken en paardrijden. 

toronto-canada-cn-tower-cover

2. Nepal

Als gevaccineerde reiziger is het iets gemakkelijker om Nepal binnen te komen en vermijd je ook de lange (en dure) verplichte quarantaine.

Trekking Himalaya: Je kunt de quarantaine tijd nu goed gebruiken voor een trekking in de Himalaya, waar je de Mount Everest aan de horizon kunt zien, adembenemende zonsondergangen vanuit bergdorpjes kunt bewonderen en de traditionele levensstijl van de Kathmandu Valley leert kennen. 

Katmandu: Ga naar de hoofdstad van Nepal en ervaar alles wat deze grote stad te bieden heeft. Van authentieke barretjes en restaurants in de Thamel wijk tot Old Durbar Square, waar je paleizen en tempels kunt bewonderen. Het is zeker een bezoek waard!

mount-everest-nepal-himalayas-base-camp-man-posing

3. Australië

Australië is nog niet open, maar zal alleen open gaan voor volledig gevaccineerde reizigers.

Kangaroo Island: Geef je droom om Down Under te reizen nog niet op, het komt steeds dichterbij. Een van onze aanraders hier is Kangaroo Island, een van de beste plekken om deze furry friends te zien. Je ziet het wildlife van Australië in zijn natuurlijke habitat. Zo zijn er duizenden kangaroes, koala's, miereneters, zeeleeuwen en zeehonden. 

The Explorer's Way - De wildste roadtrip: 3.026 km vol met Aussie avontuur! Ga op een roadtrip  van Adelaide naar Darwin (of andersom) en beleef een ongelofelijk outback avontuur! Hier krijgen jullie de Aboriginal ervaring, verkennen jullie de ruige natuur, afgelegen dorpjes en fantastische nationale parken. Bezoek o.a. Alice Springs, Flinders Ranges en de Pichi Pichi Railway. 

australia-kangaroo-cover

4. Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is nog niet open, maar zal alleen open gaan voor volledig gevaccineerde reizigers.

Millford Sound: Onze tip voor het Zuidereiland is een kajaktrip in Millford Sound. Geniet van het natuurgebied in zijn volle glorie aan het water en bekijk de baai van buitenaf. Het wordt ongetwijfeld een spannende ervaring.

Hobbiton: Ben je dol op The Lord of the Rings of The Hobbit? Dan moet je honderd procent langs Hobbiton, dat op het Noordereiland ligt. Hier zijn verschillende scènes uit de bovengenoemde films opgenomen en het zal een droom zijn voor elke fan!

new-zealand-millford-sound-view

5. Thailand

Thailand is al deels open voor gevaccineerde reizigers (met een 7-daagse quarantaine in Phuket). Wanneer zij volledig open gaan, zal dat ook voor gevaccineerde reizigers zijn. 

Rai Leh: Onze tip voor Thailand is Rai Leh Peninsula. Je kunt alleen op dit backpackerparadijs komen met boot, maar geloof ons het is zeker de reis waard. Je kunt op het schiereiland coole activiteiten doen, zoals klimmen, yoga, SUPpen, kajakken en eilandhoppen. Daarnaast kun je er genieten van heerlijke visgerechten en exotische drankjes!

Pai: Het ultieme backpackerdorp. Hier kun je goedkoop scooters huren en langs de mooie watervallen en valleien rijden. Er hangt een relaxte sfeer in het dorpje en het heeft vele leuke barretjes en restaurants.

krabi-thailand-ocean-longta

6. Vietnam

Vietnam is nog niet open, maar zal alleen open gaan voor volledig gevaccineerde reizigers.

Easy Rider: Als Vietnam weer open gaat, kun je met een Easy Rider van A naar B rijden achterop een motor en genieten van de wind in je haren. Rijd met een lokale gids door Vietnam en ga van de gebaande paden. Je komt o.a. bij kleine dorpjes, proeft heerlijke streetfood en ontmoet de locals. Zonder twijfel een onvergetelijke ervaring!

Halong Bay: Hier heb je zicht op wel tweeduizend kalkstenen rotsen in helderblauwe wateren. Ga mee met een boottocht en vaar tussen de rotsen. Verblijf een nacht op de boot of op een van de verlaten eilandjes en ga kajakken tussen de rotsen.

halong-bay-vietnam-sunny-boats

7. Japan

Japan is nog niet open, maar zal alleen open gaan voor volledig gevaccineerde reizigers.

Tokyo: Grijp je kans en vertrek naar Tokyo! Hier komen het verleden, heden en de toekomst samen in een magische mengelmoes. Rijd net als Mario cart door de stad, doe een pubcrawl in de Golden Gai wijk en bekijk de kleurrijke Shibuya wijk, vol met winkeltjes, restaurants, bars en Arcade hallen. 

Kyoto: Ga naar de oude hoofdstad en ervaar een aantal highlights van Japan waaronder de Fushimi Inari-taisha tempel met zijn duizenden traditionele rode torii-poorten, de vergulde Kinkakuji-tempel of het bamboebos aan de rand van Kyoto. Mis ook een restaurantbezoek in de Pontocho-steeg, een wandeling door het Gion-district of een bezoek aan het Kyoto International Manga Museum niet, waar je een professionele manga-artiest je portret kunt laten maken.

kyoto-japan-fushimi-inari-shrine

8. Argentinië

Argentinië is nog niet open, maar als gevaccineerde reiziger zal je niet in quarantaine hoeven bij binnenkomst.

Mendoza: Wij raden zeker aan om de wijnstreek Mendoza met de fiets te verkennen. Hier kun je van wijngaard naar wijngaard fietsen en de verschillende soorten wijn proeven en genieten van hapjes zoals verse olijven en empanadas. Je kunt gaan paardrijden in de Andes en het prachtige landschap van bovenaf bekijken. 

Buenos Aires: Ga naar deze iconische stad in Zuid-Amerika en dans de tango met locals, probeer de Argentijnse cuisine en geniet van asados, empanadas en churros. 

buenos-aires-city-architecture-cover

9. USA

Amerika is nog niet open, maar zal alleen open gaan voor volledig gevaccineerde reizigers.

Road trips: Amerika is het roadtrip paradijs! Er zijn plannen dat Amerika in november weer open gaat, dus let's go! Ga bijvoorbeeld roadtrippen in de zuidelijke staten en ervaar de gastvrijheid op eigen hand. Van prachtige natuur, mooie stranden en bergtoppen tot grote steden met Mardi Gras en een bruisen nachtleven, je maakt het allemaal mee.

De Amerikaanse food scene: De Amerikaanse food scene biedt een beetje van alles. Probeer een Amerikaanse bbq in het zuiden, taco's in Californië, appeltaart in het midwesten en roast marshmellows in de bergen. Ontdek jouw favoriet!

usa-route-66-2-cover

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?