{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Fitness Bootcamp in Thailand

Fitness Bootcamp in Thailand | KILROY

Fitness Bootcamp in Thailand

Is de standaard strandvakantie niets voor jou en ben je meer op zoek naar een actieve vakantie? Wil jij graag aan je conditie werken, fitter worden en op een tropische locatie verblijven?

Dan hebben wij exact waar jij naar op zoek bent! Ga op Fitness Bootcamp in het zonnige Phuket en werk aan een gezonde en actieve levensstijl samen met andere sportlievelingen van over de hele wereld. Hier zet je de standaard voor een gezonde levensstijl. 

Het Fitness bootcamp pakket is inclusief:
- Accommodatie
- Airport pick-up
- Onbeperkt yoga
- Groepslessen
- Strandsessies

Kies uit standaard of boutique accommodatie
Meer info

Waar in Thailand ligt het Fitness bootcamp?

Het Fitness Bootcamp is gelegen in de buurt van Chalong, zo'n 35 minuten van het toeristische gedeelte van Phuket en 10 minuten van het strand vandaan. In deze buurt vind je veel sportscholen, Hot Yoga en Muay Thai scholen. In de meeste bars kan je smoothies, gezonde snacks en zelfs proteïne shakes bestellen. Naast healthy cafés vind je in deze niet-toeristische buurt ook supermarktjes, winkels en wasserettes - precies het tegenoverstelde van de Bangla Road gekte.

Voor wie is een Fitness Bootcamp?

Of je nu al in een goede vorm verkeert, op zoek bent naar een nieuwe levensstijl, er van droomt een paar kilootjes te vermageren, wat meer spieren wilt kweken of gewoon wat fitter wilt worden, het Fitness Bootcamp is geschikt voor iedereen. Een bootcamp is niet alleen goed voor je, het is ook nog eens supertof om te doen!

Trainingen & Personal trainer

De trainingen, het niveau en programma worden aangepast aan je eigen niveau en doelstellingen. Bij binnenkomst ontmoet je je personal trainer waarmee je een plan op maat opstelt voor tijdens je verblijf. Één keer per week heb je een training met je personal trainer, waarbij je je programma en vooruitgang bekijkt. Daarnaast kan je onbeperkt meedoen aan groepslessen en individueel trainen.

Fitness Bootcamp in Thailand | KILROY

Conditie en fitness op het programma

De WOD (Workout Of the Day) bestaat elke dag weer uit andere oefeningen voor bepaalde spiergroepen. Zo is geen dag hetzelfde. Naast de WOD's biedt het kamp ook yoga, body360 en Open Mat sessies en meer. Elke zaterdag wordt er een training gegeven op het strand - pittig maar wel heel tof! 

Fitness Bootcamp in Thailand | KILROY

Accommodatie

Je kunt kiezen voor standaardboutique of lean optie. Alle opties zijn op loopafstand gelegen van het trainingskamp. Zie hieronder een impressie van de boutique accommodatie.

Fitness Bootcamp in Thailand | KILROY

Fitness Bootcamp in Thailand | KILROY

Duur

De meeste deelnemers gaan voor 1-8 weken trainen in het Fitness Bootcamp. Het is geen geheim, dat de prijs goedkoper wordt naargelang je er langer verblijft. 

alt

Stel je eigen reis samen!

Wil jij je eigen reis samenstellen? Zo doe je dat:

  1. Jij vertelt ons waar je heen wilt en wat je graag wilt doen en zien
  2. Wij gaan op zoek naar de leukste opties en beste prijzen
  3. Samen stellen we de reis van je dromen samen!

We controleren je reisschema, helpen je om dit binnen jouw opgegeven budget te realiseren én delen onze reistips met je. Helemaal gratis en helemaal vrijblijvend.

Begin hier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?