{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


De leukste fitness en bootcamp vakanties

Reiziger op het strand bij zonsondergang | KILROY

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Nieuw jaar, nieuwe kansen! Heb jij een nieuwjaarsbelofte gemaakt (ja, je weet wel waar we het over hebben)? Dan is dit jaar misschien wel het jaar om jouw beloften waar te maken! Het is tijd om te stoppen met smoesjes bedenken en aan de slag te gaan met sporten. Daarom hebben wij de leukste fitness en bootcamp vakanties voor jou op een rijtje gezet. Want zeg nu zelf, train je liever in de sportschool of op een tropische bestemming? Dit jaar worden onze goede voornemens voor het nieuwe jaar waargemaakt!

Ga jij dit jaar op een fitness bootcamp op Bali?
Kies voor sporten en reizen in 1! Combineer een fitness bootcamp met backpacken in Azië!
Meer info

Fitness en lekker eten tijdens een fitnessreis op Bali

Bali is niet alleen een droombestemming voor backpackers en zonaanbidders, hier kan je een backpackreis naar de zon ook combineren met een goeie work-out. Gedurende 8 dagen staan jouw dagen op Bali in het teken van fitness, sportoefeningen en krachttraining onder begeleiding van professionals in Crossfit, Body360 en HIIT. Bovendien worden er elke ochtend yogasessies georganiseerd!

En als je dacht dat dit alles was, dan heb je het mis! Tijdens onze fitness vakanties op Bali kan je ook genieten van lekker en gezond eten. En er is voor iedereen wat wils, zo vind je een ruim aanbod veganistische restaurants in de omgeving van ons fitness-trainingskamp. De omgeving op Bali is geweldig! Nog niet overtuigd? Kijk dan hier voor meer inspiratie!

3 jongeren op het strand aan het trainen in Bali

Crossfit in Thailand!
Train in een crossfit faciliteit van wereldklasse! Na een week hier heb je gegarandeerd nieuwe perspectieven over wat sporten betekent.
Meer info

Meer dan alleen trainen op het fitness bootcamp in Thailand

Net als op Bali gaan velen naar Thailand, of liever Phuket, om in vorm te komen. Het maakt niet uit op welk niveau je aan het trainen bent. Een fitnessreis staat niet alleen in het teken van fitness, maar draait ook om het ervaren van een nieuw land, het ontmoeten van mensen (in het fitnesskamp in Phuket kunnen maar liefst 50-100 mensen van over de hele wereld tegelijkertijd terecht!) en het verkennen van je nieuwe omgeving.

Kortom, een fitnessreis naar Thailand is een toffe activiteit om eindelijk die goede voornemens te kunnen verwezenlijken!

Twee sporters genieten van het uitzicht in Thailand

Australië ♥ Surfen
Zijn crossfit en krachttraining niks voor jou? Ga dan naar Australië en surf je gek om in vorm te komen!
Meer info

Surfen tijdens de trainingsreis in Australië

Combineer de relaxte Australische levensstijl met surfen en andere sportieve activiteiten. Op ons trainingskamp in Byron Bay, verblijf je in een hele leuke stad die bruist van het leven. Naast de prachtige stranden en de geweldige golven, zijn er ook genoeg leuke bars, nachtclubs en winkels. Het is dan ook een perfecte bestemming voor degenen die in vorm willen komen, maar tegelijkertijd willen genieten van alles dat reizen naar een zonnige bestemming te bieden heeft!

Twee vrouwelijke surfers in Australië

Kaapstad - een populaire bestemming
Kaapstad is een populaire bestemming, dus wacht niet langer. Trainen in deze te gekke stad is slechts een extraatje!
Meer info

Adrenaline en inspanning in Zuid-Afrika

Wat dacht je van fitnessen in Zuid-Afrika! Geef jezelf een boost met een trainingsreis naar Kaapstad. Voor degenen die van adrenaline houden, is dit 'the place to be'. Tussen de trainingen door, probeer je de Zuid-Afrikaanse golven te bedwingen op een surfplank en hike je de Tafelberg op. Misschien waag je het zelfs om een parachutesprong te maken?

Fitnessen en trainen in Zuid-Afrika

Suppen, fitness en beachvolleybal in Mallorca
Op het fitnesskamp in Mallorca krijg je niet alleen geweldige trainingssessies, je hebt ook toegang tot de materialen om te suppen (stand-up paddle surfing) gedurende jouw hele verblijf, plus het is slechts 50 meter naar het strand.
Meer info

Je hoeft Europa niet uit - ga naar Mallorca!

Zoek je het liever wat dichterbij huis? Prima! Neem het vliegtuig naar Mallorca in Spanje en ga naar ons fitnessbootkamp net buiten de stad Pollenca. Hier verblijf je op 50 meter van de Middellandse Zee en kunt je elke dag jouw nieuwe favoriete Body360- en HIIT-passen oefenen.

Vrouw beoefent yoga in Mallorca

Klaar om op trainingsreis te gaan?

Nice! Je bent een stap dichterbij het realiseren van jouw goede voornemens. Maak een gratis afspraak voor persoonlijk reisadvies, geef ons een belletje of kom langs in onze shop, jouw volgende reisavontuur wacht op je.

Maak een afspraak!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?